به گزارش شهرآرانیوز، براساس بخشنامهای که از سوی سازمان اداری و استخدامی صادر شد تمامی دستگاهها مکلف شدند که اطلاعات مربوط به دریافتی تمامی کارکنان و کدیران خود را در سامانه حقوق و دستمزد وارد کنند.
در ابتدا اعلام شد که هر دستگاهی اقدام به ثبت اطلاعات نکند حقوق کارکنان آن پرداخت نخواهد شد، اما در بخشنامه بعدی تمامی کارکنان دستگاه از شمول این موضوع خارج شدند و عدم پرداخت حقوق در دستگاههایی که اطلاعات خود را سامانه ثبت نکردند به مدیران مربوطه از بالاترین مقام دستگاه اجرایی تا مدیران مالی و ذی حساب محدود شد.
در قانون برنامه ششم توسعه بود که بر شفاف سازی پرداختها به ویژه مدیران تاکید شده و این مسئله یکی از نکات اساسی در مدیریت هزینه در شرایط کنونی کشور است. در بخشنامه سازمان اداری و استخدامی تاکید شده بود که اگر دستگاههای اجرایی اقدام به ثبت اطلاعات خود نکنند علاوه بر اعلام نام آنها به سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی به عموم مردم نیز اطلاع رسانی خواهد شد.
براساس گزارش سازمان اداری استخدامی که اخیرا منتشر شد، مهمترین دستگاههایی که اطلاعات را وارد نکردند و یا عملکرد آنها کمتر از ۵۰ درصد بوده، به شرح زیر است:
سازمان بازرسی کل کشور مانند اداره کل زندانها، وزارت آموزش و پرورش مثل ادارههای کل پرورش فکری کودک و نوجوان، وزارت ارتباطات از جمله ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کشور، کانون وکلای دادگستری، زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی مانند جهاد دانشگاهی و موسسه رویان، زیر مجموعههای وزارت اقتصاد از جمله ادارههای جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اداره کل امور مالیاتی، مناطق آزاد کیش، قشم و ارس، شعب بانک توسعه صادرات، صندوق تامین خسارت بدنی، گمرکها، شعب بانک مسکن، شعب بانک کشاورزی، وزارت بهداشت مثل بیمه سلامت، بهزیستی، وزارت تعان از جمله مدیریت تعاون روستایی، سازمانهای دیگر مانند اداره کل راه آهن، خبرگزاری جهموری اسلامی در مراکز استانی، حج و زیارت از وزارت ارشاد، زیرمجموعههای وزارت نفت مانند شرکت بازرگانی گاز ایران و شرکتهای پالایش نفت، زیرمجموعههای وزارت ورزش مانند فدراسیونهای ورزشی و در سایر موارد شهرداری ها، دانشگاه امام صادق (ع)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دبیرخانه مجلس خبرگان و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام.
براساس اسامی اعلام شده توسط سازمان اداری و استخدامی فقط در گمرکات کشور ۳۳ زیر مجموعه اطلاعات حقوق و دستمزد خود را وارد سامانه نکردند. این مسئله شامل بیشتر گمرکات استانهای کشور و همچنین حوزه نظارت گمرکات شش استان میشود.
حال که اسامی این دستگاهها اعلام شده است، عدم پرداخت حقوق و دستمز مدیران دستگاهها و اجرای قانون در این خصوص به عهده سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد خواهد بود و باید دید آیا این دو دستگاه مهم با توجه به اینکه برخی زیر مجموعههای خودشان نیز شامل عدم پرداخت حقوق خواهند از قانون تمکین خواهند کرد یا خیر.
منبع: تسنیم