صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قیمت یک باک بنزین خودرو‌های ایران‌خودرو و سایپا چقدر است؟ + جدول (۷ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۳۷۴۴
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۸
بین محصولات داخلی کمترین حجم باک به پراید تعلق دارد. راننده پراید بابت ۴۰ لیتر بنزین به صورت آزاد ۱۲۰ هزار تومان خرج می‌کند و با سهمیه ماهانه ۶۰ هزار تومان.

به گزارش شهرآرانیوز، راننده سمند برای پر کردن باک ۷۰ لیتری اتومبیل خود ۲۱۰ هزار تومان پرداخت می‌کند. رقمی که با استفاده از سهمیه ماهانه به ۱۲۰ هزار تومان کاهش پیدا می‌کند، اما پر کردن باک ۴۰ لیتری پراید با سهمیه آزاد ۱۲۰ هزار تومان هزینه دارد و با سهمیه ماهانه ۶۰ هزار تومان.

خودرو‌هایی مثل سمند، دنا، پژو پارس و پژو ۴۰۵ بیشترین حجم باک بنزین را بین خودرو‌های ایرانی دارند. ظرفیت باک بنزین این چهار محصول ۷۰ لیتر است و راننده‌های این چهار خودرو ۲۱۰ هزار تومان به صورت آزاد برای پر کردن آن هزینه می‌کنند.

هزینه یک باک بنزین در این چهار خودرو با استفاده از سهمیه ماهانه به ۱۲۰ هزار تومان کاهش پیدا می‌کند. این رقم نصف هزینه بنزین آزاد نمی‌شود، چون ۶۰ لیتر از این ۷۰ تا را می‌شود با سهمیه ماهانه زد و ۱۰ لیتر باقی مانده را باید به قیمت آزاد پرداخت کرد.

بین محصولات داخلی کمترین حجم باک به پراید تعلق دارد. راننده پراید بابت ۴۰ لیتر بنزین به صورت آزاد ۱۲۰ هزار تومان خرج می‌کند و با سهمیه ماهانه ۶۰ هزار تومان.

قیمت یک باک بنزین محصولات ایران‌خودرو

سمند، دنا، پژو ۴۰۵ و پژو پارس بیشترین حجم باک بنزین را بین محصولات ایرانخودرو دارند؛ ۷۰ لیتر. اگر راننده این چهار خودرو بخواهد یک باک بنزین آزاد بزند، دقیقا ۲۱۰ هزار تومان می‌پردازد، اما این هزینه با استفاده از سهمیه ماهانه کمتر خواهد داشت.

هر خودرو ایرانی در طول ماه ۶۰ لیتر سهمیه دارد و راننده‌های این چهار خودرو می‌توانند ۶۰ لیتر با قیمت ۹۰ هزار تومان بزنند و ۱۰ لیتر باقی مانده را باید با قیمت آزاد پرداخت کنند. به این ترتیب هزینه یک باک بنزین ۱۲۰ هزار تومان خواهد بود. ظرفیت باک بنزین تندر ۹۰ دیگر محصول ایرانخودرو ۵۰ لیتر است.

یک باک بنزین آزاد برای راننده تندر ۹۰ دقیقا ۱۵۰ هزار تومان خرج دارد و با احتساب سهمیه ماهانه، هزینه پر کردن باک بنزین تندر ۹۰ به ۷۵ هزار تومان می‌رسد. حجم باک بنزین محصولاتی مثل پژو ۲۰۷، رانا، تارا و پژو ۲۰۶ نیز ۵۰ لیتر است.

راننده این خودرو‌ها بابت یک باک بنزین آزاد ۱۵۰ هزار تومان و یک باک بنزین سهمیه‌ای ۷۵ هزار تومان پرداخت می‌کنند. حجم باک بنزین وانت آریسان که در دسته خودرو‌های تجاری قرار می‌گیرد، ۵۲ لیتر است. راننده این خودرو وقتی راهی پمپ بنزین می‌شود بابت پر کردن باک بنزین ۵۲ لیتری با سهمیه ماهانه ۷۸ هزار تومان پرداخت می‌کند و بابت ۵۲ لیتر بنزین آزاد ۱۵۶ هزار تومان می‌پردازد.

قیمت یک باک بنزین محصولات سایپا

شاهین بین محصولات سواری سایپا بیشترین ظرفیت باک بنزین را دارد. حجم باک بنزین شاهین ۴۷ لیتر است و راننده این خودرو برای پر کردن آن با سهمیه آزاد ۱۴۱ هزار تومان می‌پردازد. این شخص اگر امکان استفاده از سهمیه ماهانه را داشته باشد بابت باک ۴۷ لیتری ۷۰ هزار و ۵۰۰ تومان دست به جیب می‌شود.

حجم باک بنزین تیبا ۴۱ لیتر است. البته تجربه راننده‌های این خودرو نشان می‌دهد باک تیبا بیشتر از ۳۷ لیتر گنجایش ندارد، اما اگر همان ۴۱ لیتر را درنظر بگیریم با سهمیه آزاد پر کردن باک بنزین این خوردو ۱۲۳ هزار تومان هزینه دارد و این رقم با استفاده از سهمیه ماهانه به نصف می‌رسد؛ ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان است.

دقیقا همین وضعیت برای ساینا و کوییک هم وجود دارد. یعنی ظرفیت باک بنزین این دو خودرو ۴۱ لیتر است و پر کردن این باک با سهمیه آزاد و ماهانه به ترتیب ۱۲۳ هزار تومان و ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه می‌شود. ظرفیت اسمی باک بنزین پراید هم ۴۰ لیتر است و راننده پراید با استفاده از سهمیه آزاد ۱۲۰ هزار تومان و با استفاده از سهمیه ماهانه ۶۰ هزار تومان پرداخت می‌کند.

حجم باک بنزین وانت زامیاد، نسبت به دیگر محصولات سایپا بیشتر است و گنجایش ۶۵ لیتر را دارد. اگر راننده وانت زامیاد این ۶۵ لیتر را با سهمیه آزاد بزند ۱۹۵ هزار تومان هزینه می‌کند. پر کردن ۶۵ لیتر باک بنزین در وانت زامیاد با استفاده از سهمیه ماهانه معادل ۱۰۵ هزار تومان تمام می‌شود. چون ۶۰ لیتر را می‌شود با سهمیه ماهانه زد و پنج لیتر باقی مانده را باید با سهمیه آزاد پرداخت کرد.

منبع: فرارو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.