صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ترویج مسئولیت‌های اجتماعی در مجموعه‌های فعال اقتصادی

  • کد خبر: ۹۵۶۲
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۱
«مسئولیت‌های اجتماعی باید در مجموعه‌های فعال اقتصادی ترویج یابد.» این موضوعی بود که رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در نخستین نشست کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی بر آن تأکید کرد. محمدرضا حیدری در ادامه گفت که مسائل و دغدغه‌‎های مختلفی در حوزه اجتماعی شهر وجود دارد، اما نمی‌توان یک‌باره همه آن‌ها را برطرف کرد و باید روی موضوعات مشخصی در ابتدای کار تمرکز کرد و در هدف‌گذاری‌ها به رفع آن‌ها پرداخت.
طبق گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر، رئیس شورای شهر مشهد با حضور در این نشست ضمن تقدیر از دغدغه‌مندی اتاق بازرگانی و بخش‌های مختلف تولید برای پرداختن به مسائل حوزه‌های اجتماعی، در کنار مأموریت‌های خود، گفت: در شهر مشکلات، مسائل و نارسایی‌های مختلفی داریم، ولی در کنار آن، افراد نیکوکار و متعهد به مسئولیت‌های اجتماعی بسیاری داریم که در حال ارائه خدمات هستند.
طبق تأکید حیدری، شورای شهر مشهد و مدیریت‌شهری به‌منظور افزایش تعامل و هم‌افزایی و تجمیع ظرفیت‌ها آماده همکاری است تا کلان‌شهر مشهد به اهداف روشن و مشخصی دست پیدا کند.
به گفته او، حضور چهره‌های خدوم در کنار مجموعه‌های فعال اجتماعی نقش بسزایی در کاهش مشکلات شهر داشته و علاوه بر آن، وجود بارگاه منور رضوی نیز مزید بر علت شده است تا آرامش و امنیت در مشهد حاکم باشد. رئیس شورای شهر مشهد در ادامه با بیان اینکه مدیریت‌شهری در این دوره پیوسته سعی کرده خدمات مناسبی به ساکنان شهر در نقاط مختلف ارائه کند، ادامه داد: چند روز پیش ایستگاه الندشت خط ۲ قطارشهری با بودجه ۱۲۰ میلیاردتومانی به بهره‌برداری رسید و سه‌شنبه، ۲۸ آبان هم عملیات عمرانی سامان‌دهی یکی از معضل‌های جدی شهر که تهدیدکننده سلامت شهر بود، یعنی رودخانه کشف‌رود، با اعتبار ۲۰۰ میلیاردتومانی شهرداری آغاز شد؛ درحالی‌که این طرح جزو محدوده خدماتی مشهد نبوده و مدیریت‌شهری فقط برای سلامت شهروندان عهده‌دار این مسئولیت شده است.
حیدری با تأکید بر اینکه مدیریت‌شهری نیز به مسئولیت اجتماعی معتقد است، گفت: در این راستا به ۲ حوزه «شهر بی‌سواد» و «شهر بدون معتاد متجاهر» معطوف شده‌ایم؛ بر اساس آمار‌های نهضت سوادآموزی، تحقق شهر بدون بی‌سواد ۵ سال زمان می‌طلبید، ولی با کمک ۶ میلیاردتومانی شورای شهر، این اتفاق مهم تا سال ۱۴۰۰ محقق خواهد شد. رئیس شورای شهر در ادامه با بیان اینکه وجود معتادان متجاهر به هیچ وجه زیبنده شهر امام‌رضا (ع) نیست، افزود: این موضوع علاوه بر نازیبایی بصری، باعث ترویج ناامنی هم می‌شود؛ در این راستا با همکاری مجموعه‌های دیگر می‌توانیم این مشکل را به حداقل برسانیم و پس از ارائه آموزش و ترک اعتیاد، افراد را به کانون خانواده بازگردانیم. طبق اعلام حیدری، شورای شهر مشهد و مدیریت‌شهری آمادگی دارد تا برای توسعه، رشد و کاهش مشکلات و نارسایی‌های شهر از راهنمایی‌ها و نقطه نظرات کارشناسی فعالان حوزه اجتماعی استفاده کند.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.