صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مناسب‌سازی فضای بوستان‌های منطقه

  • کد خبر: ۱۰۲۹۳
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۱
در راستای خدمت‌رسانی بیشتر به شهروندان توانیاب انجام شد
محبوبه فرامرزی - دخترک در خانه حبس شده، چند روز است آفتاب و مهتاب را ندیده، دست‌های بی‌رمقش را دور چرخ ویلچر می‌چرخاند و کنار پنجره می‌رود. عابران بی‌توجه به او در حال عبور از کوچه هستند. ۳ روز است آسانسور ساختمان خراب است و اهالی آپارتمان حواسشان به دختر معلول طبقه سوم نیست. این تنها گوشه‌ای از مشکلات افراد توانیاب است. این افراد اگر بخواهند در جامعه حاضر شوند و گوشه‌گیر و منزوی نشوند امکاناتی نیاز دارند که اگر فراهم نباشد امکان حضورشان در جامعه فراهم نخواهد شد. با این حال شهرداری‌ها در مناطق مختلف می‌کوشند مشکلات توانیابان را در این‌باره کاهش دهند. شهرداری منطقه ۲ مشهد نیز در این‌باره تمهیداتی اندیشیده است و می‌کوشد محلات منطقه را برای حضور معلولان مناسب‌سازی کند.
 معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه ۲ در این‌باره گفت: معلولان بخشی از جامعه هستند و توجه به نیازهایشان اهمیت زیادی دارد. شهرداری منطقه ۲ نیز در این حوزه همه تلاشش را به کار می‌بندد تا شرایط برای حضور این افراد در جامعه فراهم شود.
 احسان قیطاقی از احداث رمپ در ورودی بوستان‌های منطقه برای استفاده شهروندان کم‌توان خبر داد و گفت: ورودی بوستان‌ها، آبخوری‌ها و سرویس‌های بهداشتی برای استفاده معلولان در حال بهسازی و مناسب‌سازی است.
معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه ۲ مشهد ادامه داد: اداره پارک‌ها و فضای سبز شهرداری منطقه ۲ در راستای خدمت‌رسانی بیشتر به شهروندان کم‌توان و معلول، تاکنون به بهسازی ورودی بوستان پردیس و رسالت اقدام کرده است. آمد و شد به این ۲ پارک زیاد است و مناسب‌سازی آن برای افراد کم‌توان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی به دیگر اقدامات منطقه برای استفاده بهینه افراد کم‌توان از محیط بوستان‌ها اشاره کرد و خطاب به خبرنگار روابط عمومی شهرداری منطقه افزود: آبخوری‌ها و سرویس‌های بهداشتی ضرورت زیادی برای مناسب‌سازی دارند. چرا که اگر بنا باشد معلولان در پارک محله حضور داشته باشند تنها ورودی پارک کافی نیست و دیگر امکانات رفاهی هم باید برای این افراد فراهم باشد.
معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه ۲ مشهد بیان کرد: اداره فضای سبز منطقه ۲ برای رفاه حال معلولان به مناسب‌سازی آبخوری‌ها در بوستان‌های همیشه بهار، ابریشم و سعیدی با اعتبار بالغ بر ۴۵۰ میلیون ریال اقدام کرده است.
معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه ۲، احداث ۱۴ مورد رمپ در ورودی بوستان‌ها را جزو اقدامات منطقه بیان و اظهار کرد: اکنون احداث رمپ در بوستان‌های کودک، زنبق، گلایل، رسالت، سمیه، خطی فرامرز، راش، پردیس، حجاب، هشت‌آباد، توس ۸۱، توس ۶۳ با اعتبار بالغ بر ۴۰۰ میلیون ریال و ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
وی به احداث ۲ مورد سرویس بهداشتی مجهز برای استفاده معلولان در بوستان‌های پردیس و رسالت اشاره کرد و گفت: مناسب‌سازی فضا‌های بوستان‌ها با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون ریال برای ۲ بوستان منطقه در حال انجام است.
قیطاقی به فرارسیدن روز جهانی معلولان اشاره و اظهار کرد: معلولان بخشی از جامعه هستند که باید مانند دیگر افراد جامعه مورد توجه قرار گیرند و برای حضورشان در محلات امکانات لازم را فراهم کرد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.