صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نخستین مرکز پدافند سایبری کشور در مشهد راه‌اندازی شود

  • کد خبر: ۱۱۵۲۲۵
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۸
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید افق بین‌المللی و سندی مدون برای توسعه فناوری‌های ارتباطی و اطلاعات با محوریت مشهد تدوین شود و قطعا کشور‌های منطقه از این مهم استقبال خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم ما این است که تلاش کنیم تا زائران و مجاوران در شهر مشهد دچار خلا آنتن‌دهی مخابراتی نشوند، پیش‌بینی‌های مخابراتی به ویژه در زمان رخداد‌ها و وقایع حیاتی در مشهد باید تمهید شود، سازمان فاوا شهرداری مشهد باید تمهیدات و تفاهمات لازم را در این زمینه با مخابرات خراسان رضوی داشته باشد و ظرفیت پایه مورد نیاز مخابراتی برای آسودگی زائر و مجاور اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سه دکل ۵G در مشهد فعال است، افزود: طراحی و احداث دکل درختی برای اولین بار در کشور در مشهد انجام شده و در این زمینه، تاکنون ۶ سایت فعال است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به اینکه رصدخانه شهری کارخانه نوآوری باید سریعتر با تدبیر لازم راه‌اندازی شود، گفت: سازمان فاوا ملزم است هرچه سریعتر تجهیزات مورد نیاز را فراهم و برای این مساله برنامه‌ای تدوین کند؛ ضمن اینکه از ارتباطات موجود با وزارت صمت بهره گرفته و نخستین مرکز پدافند سایبری کشور در مشهد راه‌اندازی شود.
ناصحی ضمن اشاره به اینکه نظارت و پایش ساخت و ساز در حریم شهر مشهد با استفاده از پهپاد و هوش مصنوعی به صورت آزمایشی در منطقه ۱۲ شهرداری انجام شد، عنوان کرد: باید افق بین‌المللی و سند مدونی برای توسعه فناوری‌های ارتباطی و اطلاعات با محوریت مشهد تدوین شود که قطعا مورد اسقبال کشور‌های منطقه قرار خواهد گرفت و بازار خوبی در این کشور‌ها برای آن وجود خواهد داشت. در این زمینه شورای اسلامی شهر مشهد نیز آماده هرگونه همکاری و ریل‌گذاری و مانع‌زدایی است و گام‌های حیاتی در این زمینه باید برداشته شود.
وی خاطرنشان کرد: زیرساخت جامع اطلاعات مکانی، نرم افزار جمع آوری هوشمند پسماند خشک، نصب المان‌های تعاملی، کیوسک‌های هوشمند تعاملی و هوشمندسازی ایستگاه‌های پمپاژ بخشی از فعالیت‌هایی است که انجام شده و باید سرمایه‌گذاری به سمت توسعه مخاطب رفته و کاری در حوزه فناوری صورت گیرد که توانمندی لازم برای عمومی‌سازی را داشته باشد و جمعیت بیشتری از شهروندان مشهدی را درگیر کند. باید با دوری از اقدامات تزئینی، به سراغ کار‌های واقعی رفت تا بتوان مخاطبان را درگیر کرد.

خدمات فناورانه و هوشمندسازی نیازمند پیوست اجتماعی و رسانه‌ای است

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان این مطلب که نباید به سامانه «شهر من» نگاه حداقلی داشت، بلکه باید اپلیکیشن را توسعه داد تا بتواند به یکی از برند‌های مشهد در حوزه فناوری اطلاعات تبدیل شود، گفت: تمامی خدمات به ویژه در مناطق شهرداری به سمت هوشمندسازی حرکت می‌کند هرچند اصل این خدمات، تا فرهنگ‌سازی لازم برای بهره‌گیری از روش هوشمند، پابرجا می‌ماند.
ناصحی افزود: گسترش خدمات فناورانه و هوشمندسازی نیازمند یک پیوست اجتماعی و رسانه‌ای لازم است و هوشمندسازی تمامی خدمات قطعا اقدام کوچکی از سوی شهرداری مشهد نیست و این باید تبدیل به یکی از برند‌های شهر مشهد شود، زیرا نفس کار بسیار ارزشمند است و قطعا یکی از گلوگاه‌های فساد اداری را از میان می‌برد و می‌تواند شفافیت اداری را نیز تا حد زیادی گسترش دهد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.