به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف صبح امروز در بدو ورود به استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران در تشریح برنامههای سفر نظارت ستادی خود و هیات همراه به این استان عنوان کرد: مرحله دوم سفرهای نظارتی ما با عنوان «نظارتهای ستادی» با سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فاصلهای که بین سفرهای نظارتی ایجاد شده است، بیان کرد: در دوره قبلی سفرها، فعالیت و تحرک دولت سابق آنقدر که باید و شاید وجود نداشت و ما بیشتر پروژهها را در حوزه میدانی دنبال میکردیم، اما با روی کار آمدن دولت جدید و حضور میدانی خوب، این جهت به ما در مجلس شورای اسلامی داده شد تا با نگاه و نظارت ستادی به معنای نظارت و کنترل بر پروژهها مخصوصا در آستانه برنامه هفتم توسعه بتوانیم در سیاستگذاریها و رهیافتهایی که به ویژه برای استانهای محروم وجود دارد، اقدام کنیم.
وی با بیان اینکه به ویژه در حوزه زیرساختها و راهها با توجه به پراکندگی استان باید اقدامات ویژهای صورت گیرد، ادامه داد: در بررسیهای صورت گرفته با روستاهای زیر ۲۰ خانواری که در مسئله برق، آب و گاز دچار مشکلاتی هستند روبرو هستیم که باید رسیدگیهایی صورت گیرد و در برنامه هفتم توسعه اینگونه پروژهها و مشکلات دیده شود.
قالیباف ادامه داد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته این استان را برای سفر انتخاب کردیم تا ان شالله با نظارت خوبی که بر پروژهها و مشکلات چه در حوزه حسابرسی، اعتبارات و مشکلاتی که در حوزه واگذاری اعتبارات ممکن است به وجود آید و همچنین پروژههایی که تعیین تکلیف آنها زمانبر شده است را ساماندهی کنیم.
رئیس قوه مقننه با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه در مجلس تصریح کرد: امیدواریم در برنامه بعدی توسعه بتوانیم پروژههای زمانبر و طولانی را تعیین تکلیف کنیم و با آغاز برنامه برخی از پروژهها که بیش از ۲ دهه زمان برده است را ساماندهی کنیم.
وی درخصوص اقدامات مقدماتی صورت گرفته برای سفر نظارتی به استان نیز گفت: کارهای کارشناسی خوبی پیش از سفر انجام شده و وقت زیادی برای آن صرف شده است و جلسات متعددی با وزرا و استاندار تشکیل شد و تیمهای میدانی نیز از قبل به استان سفر کرده اند و امیدوارم امروز بتوانیم، بازدیدهای میدانی خوبی داشته باشیم تا در جهت حل مشکلات گامهای جدی برداریم.
قالیباف درخصوص معضل آفات جنگلهای بلوط زاگرس نیز گفت: دولت حتما به این امر توجه دارد و موضوعات محیط زیست مورد توجه است و این بحث آفت پروانه سفیدِ بلوطخوارِ زاگرس نیز یکی از دغدغههای سفر ما است که حتما به آن توجه داریم. واقعیت این است که در دهههای گذشته مجموعه پوشش سبز زاگرس ضعیف شده است، همچنین هوای گرم، آتش سوزیها و نبود امکانات اطفای حریق مشکلاتی را برای پوشش سبز گیاهی این منطقه ایجاد کرده است و ما در مجموع در نگهداری از محیط زیست زاگرس کارنامه قابل قبولی نداریم، همانطور که گفته شد یکی از دغدغههای سفر امروز ما رسیدگی به این موضوع و بحث در این خصوص است.