شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

رئیس مجلس: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار رفع مشکل تملک اراضی مردم است

  • کد خبر: ۱۱۵۶۰۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
رئیس مجلس: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار رفع مشکل تملک اراضی مردم است
رئیس مجلس در جریان بازدید از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، ضمن استماع مشکلات مردم بومی منطقه درخصوص تملک اراضی واقع در طرح مذکور، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف و هیات همراه صبح امروز (سه شنبه ۱۴ تیرماه) در اولین برنامه نظارت ستادی خود در استان کهگیلویه و بویراحمد از طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار بازدید به عمل آوردند.

در بدو ورود قالیباف، عده‌ای از مردم برای بیان مشکلات خود در خصوص اجرای این طرح در محل حاضر شدند که رئیس مجلس به محض اطلاع از حضور مردم، در میان آن‌ها حاضر و از نزدیک ضمن گفتگو با مردم، مشکلات و مسائل آن‌ها را شنید که یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم، مشکل تملک اراضی این طرح است.

همچنین با توجه به اینکه یکی از اصلی‌ترین مشکلات مردم بومی موضوع حل نشدن بحث تملک اراضی واقع شده در طرح بود، قالیباف عنوان کرد: قطعاً این موضوع را پیگیری خواهم کرد و با توجه به همراهی رؤسای کمیسیون‌های انرژی و کشاورزی مجلس در این سفر، این موضوع باید تعیین تکلیف شود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت باید با اراضی تحت عملیات کارگاهی طرح باشد، گفت: باید با ارزش سنجی اراضی، خسارات وارد شده به مردم تعیین و کارشناسی شود. همچنین زمین‌ها باید با قیمت روز کارشناسی شود، نه اینکه نزدیک به ۱۰ سال زمین‌ها از افراد گرفته شود و ارزشیابی با نرخ ۱۰ سال گذشته صورت گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اولویت در طرح سد مخزنی تنگ سرخ بشار، رفع مشکل تملک اراضی مردم است.

لازم به ذکر است موضعیت جغرافیایی سد مخزنی تنگ سرخ بشار بر روی رودخانه بشار در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده و دسترسی به موقعیت سد از طریق جاده قدیمی شیراز-یاسوج و در فاصله ۳۵ کیلومتری یاسوج از طریق یک رشته جاده آسفالته فرعی امکانپذیر است.

از جمله اهداف این طرح می‌توان به تامین آب شرب یاسوج و روستا‌های مسیر، به میزان ۲۰ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب صنعتی یاسوج به میزان ۱۳.۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب کشاورزی شهرستان بویراحمد و دنا به میزان ۳۳ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب شرب شهر شیراز به میزان ۵۶ میلیون مترمکعب در سال، تامین آب زیست محیطی رودخانه به میزان ۳۴.۴۵ میلیون مترمکعب در سال، فراهم کردن امکانات تفریحی و سیاحتی با توجه به جذابیت توریستی منطقه و کنترل سیلاب و جلوگیری از خسارت آن به سازه‌های موجود در حاشیه رودخانه بشار اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->