صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

این سریال بیشترین آمار قاچاق را دارد!

  • کد خبر: ۱۱۷۳۱۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۱
با گذشت سه سال از پایان جنجالی سریال «بازی تاج و تخت» همچنان این مجموعه بالاترین آمار قاچاق را در بین سریال‌های خارجی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود تلاش‌های همه جانبه که برای مقابله با قاچاق برخط فیلم و سریال صورت می‌گیرد، این کانال غیرقانونی سالانه در جهان حدود ۲۳۰ میلیارد بیننده می‌گیرد.

نتایج یک مطالعه جدید که توسط وبسایت انگلیسی یوسویچ/Uswitch روی فیلم، سریال و بازی‌های ویدئویی که بیشترین آمار قاچاق را دارند، انجام شده نشان می‌دهد سریال بازی تاج و تخت، با ۸ هزار و ۵۶۰ جست‌وجوی ماهانه در گوگل برای تماشای آنلاین غیرقانونی، بیشترین آمار قاچاق در سال ۲۰۲۲ را به خود اختصاص داده است.

این سریال پیش‌تر در زمانی که از شبکه اچ بی او پخش می‌شد نیز بالاترین آمار قاچاق در بین سریال‌های تلویزیونی را داشت.

پس از بازی تاج و تخت، سریال سرخوشی (Euphoria) با بازی زندایا کلمن، با ۷ هزار و ۹۶۰ تلاش برای پخش غیرقانونی در اینترنت، دومین سریال با بیشترین آمار قاچاق در سال ۲۰۲۲ شد و سریال‌های دوستان (فرندز)، مرد خانواده (فمیلی گای)، حمله به تایتان، آتش نشان های شیکاگو، پیکی بلایندرز، اداره، مردگان متحرک، برکینگ بد، تد لاسو، خانواده مدرن، الیت، آناتومی گری و وایکینگ ها به ترتیب دیگر سریال‌ها با بیشترین آمار قاچاق در سال ۲۰۲۲ بودند.

در فهرست فیلم‌هایی که امسال بیشترین آمار قاچاق اینترنتی را به خود اختصاص دادند، فیلم مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست با ماهانه ۸۳ هزار و ۳۹۰ تلاش برای پخش آنلاین، صدرنشین است و فیلم‌های انتقام جویان: پایان بازی، میان ستاره ای، انتقام جویان: جنگ ابدیت، جنگ ستارگان، مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی، جوکر، شوالیه سیاه، داستان عامه پسند، ماتریکس، پدرخوانده و تلقین به ترتیب پشت سر آن جای گرفتند. 

نیک بیکر، از کارشناسان وبسایت یوسوییچ، در این باره می‌گوید: با توجه به بالارفتن هزینه‌های زندگی، برخی افراد ممکن است برای دسترسی به سریال، فیلم، بازی های ویدئویی و نرم افزارهای موردنظر خود به دانلود غیرقانونی روی بیاورند. این مساله نگران کننده است چون قاچاق آنلاین نه تنها به ضرر خالقان آثار تمام می‌شود، بلکه ممکن است امنیت خود فرد را نیز تحت الشعاع قرار دهد.

وی افزود: استفاده از وبسایت‌های قاچاق فیلم و سریال از طرفی کاربران را در معرض خطر هک و فیشینگ قرار می‌دهد و از طرف دیگر ممکن است آنها را هدف اقدام قانونی مالکان آثار قاچاق شده قرار دهد.  

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.