صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

گشت ارشاد ارتباطی به ستاد امر به معروف ندارد | ستاد امر به معروف مطالبات اقتصادی مردم را نیز پیگیری می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۸۴۵۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹
  • ۱
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: گشت ارشاد ارتباطی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر ندارد و در حوزه جرائم آشکار اتفاق می‌افتاد. مقوله حجاب بعد قانونی دارد. هرکسی از این قانون تخطی کند، نیروی انتظامی مطابق وظایفش با گشت ارشاد با آن مقابله می‌کند که یک امر طبیعی است.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ مهدی رضایی در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر در زمینه عفاف و حجاب اظهار کرد: مطابق مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای ستاد امر به معروف کشور چندین وظیفه تعریف شده که یکی از وظایف آن احصای شاخص‌های عفاف و حجاب مربوط به کارکنان دولت است.

وی ادامه داد: دولت به عنوان کارفرما حق دارد که کارکنانی را که استخدام کرده، شاخص‌هایی برای آنان در نظر بگیرد. این موضوع از سال ۸۵ ابلاغ شده، اما اجرایی نشده بود. ستاد امر به معروف کشور در سال ۱۴۰۰ این شاخص‌ها را احصا کرد و متناسب با آن این موضوع به تمام استان‌ها و سپس به تمام ادارات زیرمجموعه ابلاغ شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از وظایف ستاد امر به معروف این بود که به کمک حوزه نظارت مدیران دستگاه‌ها برود و در خصوص رعایت این شاخصه‌ها و مولفه‌های عفاف و حجاب کارکنان دولت گزارشی تهیه کرده و به مدیران دستگاه‌ها ارائه کند.

رضایی اضافه کرد: در قالب این موضوع تقریبا بیش از ۱۶۰۰ مکان را در ۵۳ اداره بازدید کردیم. حدود ۵۵ نامه محرمانه را به ادارات ارسال کردیم که در آن‌ها حدود ۱۴۰۰ مشکل وجود داشت که برخی از آن مشکلات در خصوص عدم ابلاغ شاخص‌ها به زیرمجوعه بوده که در فرصت یک هفته‌ای بیش از ۹۵ درصد این مشکلات حل شد. کماکان این مسئولیت برعهده مدیران دستگاه‌ها وجود دارد که به صورت مستمر در خصوص رعایت شاخصه‌های پوشش و عفاف و حجاب کارکنان خود نظارت کامل را داشته باشند.

عفاف و حجاب یک مسئله آسیب‌زا در جامعه محسوب می‌شود

وی تاکید کرد: عفاف و حجاب یک مسئله آسیب‌زا است. برخی از جرائم آسیب‌زا با رفتار یک شخص بخشی از جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. عفاف و حجاب نیز یکی از این جرائم است.

گشت ارشاد ارتباطی به ستاد امر به معروف ندارد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی یادآور شد: گشت ارشاد ارتباطی به ستاد امر به معروف و نهی از منکر ندارد و در حوزه جرائم آشکار اتفاق می‌افتاد. مقوله حجاب بعد قانونی دارد. حجاب در جمهوری اسلامی همانند چراغ راهنمایی قانون است. هرکسی از این قانون تخطی کند، نیروی انتظامی مطابق وظایفش با گشت ارشاد با آن مقابله می‌کند که یک امر طبیعی است. کشف حجاب نیز جزو جرم‌های مشهود است.

رسانه‌های معاند می‌خواهند معنی امر به معروف را تحت تاثیر قرار دهند

وی ادامه داد: اینکه رسانه‌های معاند گشت ارشاد را به ستاد امر به معروف متصل می‌کنند، هدفشان این است که این واژه مقدس و واجب الهی را تحت تاثیر قرار دهند تا وقتی کسی نام امر به معروف و نهی از منکر را می‌شوند، ذهنش به سمت گشت ارشاد برود. امر به معروف و نهی از منکر برای کمک به مردم و انسجام‌بخشی و اصلاح جامعه است. رسانه‌های معاند این واژه را به کار می‌برند تا ذهن‌ها را از مواضع قانونی در حوزه عفاف و حجاب دور کنند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی متفاوت است. این ستاد در تمام حوزه‌ها وارد شده است. شاید در گذشته ساختار درستی به این ستاد ابلاغ نشده بود، اما در حال حاضر در راستای سیاست‌ها و راهبرد‌هایی که مطابق اسناد بالادستی برای این ستاد مشخص شده، ستاد امر به معروف پیگیری‌های خودش را ادامه می‌دهد.

رضایی افزود: موضوعات متعددی را در حوزه اقتصادی و مطالبات مردم پیگیری می‌کنیم که به زودی به نتیجه خواهد رسید. اپلیکیشن طراحی و اجرایی شده است که تمام مواردی که مطالبه مردم است در این اپلیکیشن گنجانده شده و عفاف و حجاب در آن وجود ندارد. در راستای فعالیت‌هایمان در قالب این اپلیکیشن، مطالبات مردم را طبقه بندی کردیم که ۱۸ اداره مهم در خصوص مطالبات مردمی پیرامون آن نقش دارند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ربابه
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دینی و از واجبات است و چون از ابتدا در مواردی سهل انگاری صورت گرفت به مرور هم دستگاه های دولتی سلیقه ای رفتار کردند که به اختلاف طبقاتی نیز دامن زده است. در شمال تهران امر به معروف اجازه دخالت ندارد ولی در مرکز شهر و پایین شهر و برای مسافرین و اقلیت ها، آمران اجرایی برای ثبت فعالیت و از روی ناچاری مامور و معذورند که هر رفتاری از خود بروز دهند.
البته برخورد با بی حجابی که خودش فحاشی می کند و اصلاح نمی پذیرد باید قاطعانه و مانند روزهای اول انقلاب باشد که از ما خواهران در شهرستان ها برای ارشاد در محلات خودمان کمک می گرفتند و برای اجرای حد مجرمان و زنان بی بندو بار به کمیته انقلاب می رفتیم و در رفتار یکسان بود و بالاشهر و پایین شهر نداشتیم.