صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نباید با اطلاعات غلط برای نیروی انسانی آموزش و پرورش سیاست‌گذاری کرد‌| برخی مسئولان درکی از کلاس‌‎های ۴۰ نفره ندارند

  • کد خبر: ۱۲۱۷۱۷
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۳
عضو کمیسیون آموزش مجلس با انتقاد از اینکه متأسفانه با برخی آمار‌های غلط درباره آموزش و پرورش سیاستگذاری می‌شود، گفت: اینکه برخی عنوان می‌کنند جمعیت دانش‌آموزی رو به کاهش بوده و به همین دلیل نباید به‌سمت جذب معلم جدید حرکت کرد، کاملا غلط است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی با انتقاد از برخی آمار‌های غلط عنوان شده به ویژه از سوی رئیس سازمان اداری و استخدامی مبنی بر رشد معکوس جمعیت دانش‌آموزی در کشور، گفت: نباید بر اساس آمار و اطلاعات غلط برای ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش تصمیم گیری کرد، موضوعی که سازمان اداری و استخدامی امروز به آن گرفتار است.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان افزود: در حالیکه طبق آمار معاونت نیروی انسانی آموزش و پرورش، جمعیت دانش آموزی تا سال ۱۴۰۵ رشد صعودی دارد، چرا با اطلاعات غلط اینگونه القا می‌شود که به همین دلیل نیاز به اقدام برای جذب معلم نیست.

وی با اشاره به تراکم بالای کلاس‌های درسی مقاطع ابتدایی تا ۴۰ نفر در برخی از مناطق کشور، تأکید کرد: قطعا در این شرایط کشور نیاز به استخدام معلم دارد و جای تعجب دارد که رئیس سازمان اداری و استخدامی عنوان می‌‎کند که در حوزه ساماندهی نیروی انسانی نیاز به قانون جدید برای استخدام معلم وجود ندارد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری یادآور شد: طبق استعلام گرفته شده از سازمان ثبت احوال، حتی از سال ۱۴۰۵ به بعد با شیبی ملایم در آموزش و پرورش مواجه خواهیم شد که این کمبود دانش‌آموز منجر به استانداردشدن کلاس‌ها می‌شود که البته پیش بینی می‌شود، این افت جمعیت نیز به دلیل حضور مهاجران در کشور به ویژه پس از استقرار طالبان کاملا جبران شود.   

این نماینده مردم در مجلس اضافه کرد: با توجه به کسری نیرو در مدارس، آموزش و پرورش مجبور می‌شود از نیرو‌های بازنشسته استفاده کند و یا ساعات تدریس معلمان را افزایش دهد که علاوه بر خلاف مقررات‌بودن، خود بازنشستگان نیز علاقه‌مند به استفاده از نیرو‌های جدید در مدارس هستند.

وحیدی تصریح کرد: ساماندهی نیرو‌های غیر رسمی آموزش و پرورش، مهم‌ترین تصمیم مجلس برای نجات آموزش و پرورش است.  ضمن اینکه کمیسیون آموزش برای افزایش کیفیت برنامه‌هایی همچون قانون رتبه بندی و نقل انتقالات بر اساس نیاز مبدا و مقصد و سرانه دانش آموزی را دنبال می‌کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.