صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایلان ماسک: بیش از ۱ میلیون ترمینال استارلینک تولید شده است

  • کد خبر: ۱۲۷۱۶۵
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
ایلان ماسک در توییتی اعلام کرده که اسپیس ایکس تا به امروز بیش از ۱ میلیون ترمینال برای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک تولید کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به سرعت در حال رشد است و بر شمار کاربران آن در سراسر جهان افزوده می‌شود. حالا ایلان ماسک اعلام کرده که شرکت تحت مدیریت او، اسپیس ایکس تا به امروز بیش از یک میلیون ترمینال یا همان دیش استارلینک تولید کرده است.

در روز‌های اخیر خبر تولید ۱ میلیون ترمینال از سوی برخی منابع اعلام شده بود، اما امکان تایید آن‌ها وجود نداشت. اما حالا مدیرعامل اسپیس ایکس در توییتی گفته که استارلینک حالا بیش از یک میلیون ترمینال تولید کرده است.

تولید ۱ میلیون ترمینال در ۱۹ ماه
اسپیس ایکس در فوریه ۲۰۲۱ پیش فروش عمده کیت‌های استارلینک را شروع کرد و حالا پس از تقریبا ۱۹ ماه، میزان تولید کیت‌ها به بیش از ۱ میلیون رسیده است. از آن زمان تا به امروز، استارلینک به کشور‌های زیادی راه پیدا کرده و کاربران می‌توانند از آن استفاده کنند.

چند روز پیش استارلینک در قطب جنوب هم فعال شد تا ایلان ماسک مدعی سرویس‌دهی آن در ۷ قاره جهان شود. مدیرعامل اسپیس ایکس همچنین گفته بود که سرویس استارلینک را در ایران فعال می‌کند و البته اخیرا گفته شده که این سرویس در ایران فعال شده است.

البته حتی اگر استارلینک در ایران فعال شده باشد، باز هم کاربران نمی‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند چرا که به ترمینال نیاز دارند. علاوه بر ترمینال، باید سرویس هم تهیه کرد؛ سرویسی که ماهانه ۱۱۰ دلار روی دست کاربران هزینه می‌گذارد. هزینه خود ترمینال یا کیت‌ها هم برابر ۵۹۹ دلار است. در این مقاله دیجیاتو‌ می‌توانید با نحوه راه‌اندازی و استفاده از استارلینک و همچنین تجهیزات موردنیازش آشنا شوید؛ بنابراین تا زمانی که کیت‌ها به کشورمان نرسند و در اختیار کاربران قرار نگیرند، احتمال استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در کشورمان وجود ندارد. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم اپ‌هایی که هم اکنون در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها به عنوان اپ استارلینک برای ارائه اینترنت دست به دست می‌شوند،  در حقیقت بدافزار هستند و گوشی‌های کاربران را آلوده می‌کنند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.