چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

اینترنت ماهواره‌ای در برنامه ۱۰ ساله سازمان فضایی ایران

  • کد خبر: ۱۲۳۱۳۱
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
اینترنت ماهواره‌ای در برنامه ۱۰ ساله سازمان فضایی ایران
رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه 10 ساله فضایی کشور اعلام کرد مسیر مشخصی برای ساخت ماهواره‌های اینترنتی در نظر گرفته شده است. به گفته سالاریه این موضوع در حال حاضر در فاز امکان‌سنجی است.

به گزارش شهرآرانیوز، «حسن سالاریه» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران در گفتگو با فارس به اقدامات صورت گرفته برای اینترنت ماهواره‌ای اشاره کرد و گفت:

«بخش رگولاتوری این حوزه برعهده ما نیست و تنها به بحث زیرساخت اینترنت فضایی ورود می‌کنیم. منظور از بخش زیرساخت نیز ساخت ماهواره‌های اینترنت است که در برنامه ما به صورت منظومه در حال پیگیری است.»

او تاکید کرد در برنامه ۱۰ ساله فضایی، مسیر کاملا مشخصی درباره منظومه ماهواره‌های اینترنت دیده شده است: «این برنامه در حال حاضر در فاز امکان سنجی است و پس از تکمیل این فاز، ماهواره‌های منظومه حداقلی narrow band یا به اصطلاح IOT (اینترنت اشیاء) داریم و پس از آن به سراغ broadband و اینترنت می‌رویم.»


از اسفند سال ۱۳۹۹ و پس از عرضه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، مجلس و مرکز ملی فضای مجازی برای مواجهه با این فناوری دست به کار شدند.

مرکز ملی فضای مجازی در آن زمان با انتشار بیانیه‌ای بر به ضرورت بومی سازی و راه‌اندازی منظومه‌های ماهواره‌ای در کشور تاکید کرده و گفته بود از این موضوع حمایت می‌کند. به اعتقاد این مرکز، بومی‌سازی چرخه کامل زنجیره ارزش ماهواره و راه‌اندازی منظومه‌های ماهواره‌ای می‌تواند جان تازه‌ای به صنعت فضایی ایران ببخشد:

«مرکز ملی فضای مجازی هم راستا با اهداف سند جامع توسعه هوافضای کشور و به منظور بهره برداری از همه ظرفیت‌های زیرساختی کشور، از توسعه صنعت فضایی کشور و نقش آفرینی فعالانه آن در تکمیل شبکه ملی اطلاعات برای کاهش شکاف دیجیتال و ارائه خدمات متنوع فضاپایه به جامعه پشتیبانی و حمایت می‌کند.»

پیش‌تر مجلس نیز مصوبه‌ای را آماده کرده بود و تاکید کرده بود با توسعه زیر ساخت اینترنت ثابت پرسرعت توسط شرکت مخابرات ایران، امکان رقابت و مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای توسط کشور‌های خارجی دیگر در حریم کشور فراهم شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->