صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

محدودیت مصرف گاز در زمستان به میزان مصرف خانگی بستگی دارد

  • کد خبر: ۱۳۲۴۷۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
مدیر بهره برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای مهرماه امسال تاکنون یک میلیارد و ۲۸۴ میلیون مترمکعب گاز در استان مصرف شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوتی نداشت در بخش نیروگاهی نیز گازرسانی به صورت پایدار در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید دشتی در گفت وگو با شهرآرانیوز افزود: با توجه به رشد مصارف گاز و افزایش مصرف بخش خانگی و عمومی در شرایط سرد سال و اولویت تامین گاز بخش خانگی و مراکز حساس، در راستای پایداری جریان گاز و مدیریت مصرف اقدامات گسترده‌ای در دستور کار قرار دارد.

مدیربهره برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: برنامه ریزی و انجام تعمیرات اساسی تأسیسات و تجهیزات در زنجیره تولید، انتقال و توزیع گاز استان در فصل مناسب و پیش بینی گروه‌های واکنش سریع جهت رفع اشکالات و حوادث احتمالی به منظور پایداری هرچه بیشتر، برنامه ریزی برای پایش مستمر و کنترل مصارف انرژی ادارات و مصرف کنند‌ه های عمومی پرمصرف در فصل سرد در چارچوب بخشنامه‌های مربوطه العمل‌های ابلاغی موضوع محدویت مصرف گاز در زمستان تابعی از میزان مصرف در بخش خانگی و عمومی است.

وی ادامه داد: هر چقدر استفاده بهینه و رعایت الگوی مصرف در این بخش بیشتر باشد میزان گازرسانی به صنایع هم افزایش خواهد داشت. لازم به ذکر است طی سال‌های گذشته گاز طبیعی بخش خانگی و عمومی استان به صورت کامل و ۱۰۰ درصد تامین شده است.

مدیربهره برداری شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت:در سال جاری با مدیریت مصرف گاز توسط مردم در بخش خانگی و عمومی شاهد افزایش ۵۷ درصدی گازرسانی به بخش نیروگاهی هستیم.

وی بیان کرد: استان خراسان رضوی پس از تهران بزرگ دارای ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک گازطبیعی در بخش‌های مختلف مصرفی است و از نظر تعداد روستا و خانوار بهره‌مند از گاز رتبه اول کشور را در اختیار داریم.

وی اظهار کرد: در فصل سرد سال، گاز مورد نیاز مصرف کنندگان بخش‌های مختلف با اولویت بخش خانگی و عمومی استان از طریق خطوط انتقال گاز منتقل شده که بخشی اصلی گاز استان از پالایشگاه هاشمی نژاد و مخازن ذخیره سازی ذیربط و بخشی هم از طریق خطوط انتقال گاز از مبادی ورودی استان‌های همجوار تامین می‌گردد.

دشتی بیان کرد:حوزه مدیریت گاز استان در شرکت‌های زنجیره تولید، پالایش، انتقال و توزیع با بهره گیری از تمام توان و امکانات و تلاش شبانه روزی در کنار سایر بخشها، گاز مورد نیاز بخش نیروگاهی و صنعتی را با هماهنگی دیسپچینگ ملی برق و گاز با اهتمام ویژه‌ای پیگیری و تامین می‌نماید.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.