صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پنتاگون می‌گوید بیشتر یوفوها پهپادهای جاسوسی چین یا بالن‌های هواشناسی هستند

  • کد خبر: ۱۳۳۰۸۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
تعدادی از کارمندان وزارت دفاع به‌صورت ناشناس به نیویورک تایمز اعلام کرده‌اند که بخش زیادی از مشاهدات یوفو‌ها در واقع رصد تجهیزات نظارتی دولت‌های خارجی نظیر چین یا بالن‌های هواشناسی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز - سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در چند سال اخیر مشغول تحلیل صد‌ها ویدیو از مواجهه با اشیاء پرنده ناشناس یا یوفو‌ها (UFO) بوده‌اند. حالا تعدادی از کارمندان وزارت دفاع به‌صورت ناشناس به نیویورک تایمز گفته‌اند که بخش زیادی از مشاهدات یوفو‌ها در واقع رصد تجهیزات نظارتی دولت‌های خارجی نظیر چین یا بالن‌های هواشناسی بوده است.

مسئولان دولتی به این نتیجه رسیده‌اند که بیشتر یوفو‌ها یا آن‌طور که مقامات می‌گویند، پدیده‌های هوایی ناشناس (UAP)، مربوط به عملیات‌های جاسوسی دولت‌های خارجی و تجهیزات هوابرد مثل بالن‌های هواشناسی هستند.

این مسئولان که به‌صورت ناشناس با نیویورک تایمز حرف زده‌اند، می‌گویند ثابت شده که برخی از این مشاهدات مربوط به پهپاد‌های جاسوسی نسبتاً عادی چین بوده است. همچنین بخشی از رصد‌های هواپیما‌های ارتش در مشاهده یوفو‌هایی که الگوی حرکتی مغایر با قوانین فیزیک داشته‌اند، احتمالا نتیجه خطا‌های اپتیکی بوده است. برای مثال ویدیوی معروف GOFAST که توسط نیروی دریایی آمریکا ضبط و در سال ۲۰۱۸ رسانه‌ای شد، در همین دسته قرار می‌گیرد.

سوژه‌ای که در ویدیوی GOFAST دیده می‌شود، ظاهرا با سرعتی غیرقابل درک به آب نزدیک می‌شود، اما مسئولان دولت می‌گویند این مشاهده حاصل توهمی است که به خاطر زاویه دید دوربین به وجود آمده است. این شیء در واقعیت نباید سرعتی بیشتر از ۵۰ کیلومتر در ساعت داشته باشد.

از برخی یوفو‌ها داده‌های کافی در اختیار نیست

وزارت دفاع اخیرا گزارش محرمانه‌ای را درباره این اشیاء پرنده به کنگره فرستاده که احتمالا حاوی اطلاعات موجود در گزارش نیویورک تایمز است. این گزارش همچنین جزئیاتی را به پرونده منتشره در ماه ژوئن سال ۲۰۲۱ اضافه می‌کند. پرونده سال ۲۰۲۱ اعلام کرده بود که اکثر UAP‌های دیده شده، به خاطر فقدان داده‌های باکیفیت به‌صورت قطعی قابل تشخیص نیستند. با این حال، در همان گزارش هم به‌طور کلی گفته شده بود که این اشیاء پرنده می‌توانند فناوری‌های چین، روسیه و سایر کشور‌ها یا دیگر اشیاء معلق در هوا مثل بالن‌های هواشناسی یا پرندگان باشند.

سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده می‌گوید این کشور تا حد ممکن اطلاعات مربوط به UAP‌ها را با مردم به اشتراک خواهد گذاشت، با این حال، مسئولان از صحبت عمومی در این باره خودداری می‌کنند، چون اطلاعات کافی برای نتیجه‌گیری‌های مشخص درباره این مشاهدات وجود ندارد. در واقع، نام ناشناس به همین دلیل روی این مشاهدات گذاشته می‌شود، چون سنسور‌ها نتوانسته‌اند اطلاعات کافی را برای تشخیص سوژه گردآوری کنند.

منبع: دیجیاتو به نقل از نیویورک تایمز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.