آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس
سرخط خبرها

ادعای جدید آمریکا: با بیش از ۱۴۰ بشقاب پرنده برخورد داشته‌ایم

  • کد خبر: ۷۲۰۰۴
  • ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
ادعای جدید آمریکا: با بیش از ۱۴۰ بشقاب پرنده برخورد داشته‌ایم
بر اساس یک گزارش اطلاعاتی از حالت طبقه بندی خارج شده در آمریکا، دولت این کشور با بیش از ۱۴۰ مورد از آنچه "پدیده‌های هوایی ناشناس" (UAP) می‌خواند یا به طور رایجتر "یوفو" (UFO) یا بشقاب پرنده برخورد داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از پایگاه هیل، دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در گزارشی که برای کنگره این کشور فرستاد عنوان کرد، از مجموع این ۱۴۴ برخورد رخ داده از سال ۲۰۰۴ تاکنون تنها یک مورد با اطمینان بالا شناسایی شده و مابقی آنها یک راز باقی مانده‌اند.

 

این گزارش به ارائه چند توضیح ممکن برای این مشاهدات از جمله شلوغی در هوا، پدیده‌های جوی طبیعی، برنامه‌های فوق محرمانه دولت آمریکا و سیستم‌های دشمنان خارجی پرداخته اما در را به روی توضیحات "دیگر" نیز باز گذاشته است.

 

در این گزارش آمده است: احتمالا چند نوع UAP وجود دارد که نیازمند توضیحات متفاوت بر مبنای طیفی از ظواهر و رفتارهای توصیف شده در گزارش موجود است.

 

در ادامه این گزارش نوشته شد: اگرچه بخش عمده UAPهای توصیف شده در مجموعه داده ما احتمالا به سبب داده‌های محدود یا چالشهای موجود برای تحلیل و پردازش مجموعه گردآوری شده ناشناس باقی می‌مانند، اما ممکن است نیازمند دانش علمی بیشتر به منظور گردآوری، تحلیل و توصیف موفقیت آمیز برخی از آنها باشیم.

 

این گزارش به ارائه یک روایت علنی نادر از آنچه که دولت درباره این حوزه میداند و آنچه نمیداند، پرداخته است؛ حوزه‌ای که مدتهاست تصورات عمومی را به ویژه آنهایی که به دنبال نشانه‌هایی از حیات فرازمینی هستند، به خود مشغول کرده است.

 

هر چند گاهی برای عموم مردم "یوفوها" و "بیگانگان" هم معنی هستند، اما یک مورد مشاهده‌ای که جامعه اطلاعاتی آمریکا شناسایی کرده توضیحی پیش پا افتاده دارد: "یک بالون بزرگ در حال خالی شدن از باد".

 

این ارزیابی از حالت طبقه بندی خارج شده ۹ صفحه‌ای به سفارش قانونگذارانی که الزام مربوط به این گزارش را در لایحه اختیارات اطلاعاتی سال گذشته میلادی در ضمن روند افزایشی مشاهده یوفوها از سوی خلبانان ارتش آمریکا گنجاندند، مطرح شده است.

 

مارکو روبیو، از حامیان الزام به تهیه این گزارش در بیانیه‌ای گفت: برای سالها مردان و زنانی که ما به آنها برای دفاع از کشورمان اعتماد داریم به گزارش برخورد با هواپیماهای ناشناسی که قابلیتهای برتر داشتند پرداختند و سالها نگرانی‌های آنها اغلب نادیده گرفته شده یا مورد تمسخر واقع شدند.

 

در گزارش منتشر شده در روز جمعه عنوان شد، از این ۱۴۴ مورد، ۱۸ مورد در بردارنده این بوده که ناظران به گزارش "مشخصه‌های پروازی یا الگوهای تحرک غیر عادی UAP" پرداختند.

 

در این گزارش بیان شده است: برخی UAPها ظاهرا در هوا و در باد ساکن باقی ماندند، بر خلاف جریان باد حرکت کردند، به ناگهان مانور دادند یا با سرعت قابل توجه حرکت کردند، در حالی که بدون ابزارهای پیشران قابل تشخیص بودند.

 

این گزارش اضافه کرد: این مشخصه‌های پروازی نامعمول "ممکن است در نتیجه اشتباهات سنسورها، ترفندها یا تلقی اشتباه ناظر بوده و نیازمند تحلیل دقیق بیشتر هستند".

 

براساس این گزارش، اکثر مشاهدات بر فراز مجموعه‌های آزمایش و آموزش ارتش آمریکا رخ داده‌اند اما این گزارش گفت، احتمالا "غرض ورزی در گردآوری در نتیجه توجه متمرکز، تعداد بیشتر سنسورهای جدیدترین نسل که در آن مناطق فعال بوده‌اند، انتظارات واحد و رهنمود برای گزارش دادن موارد غیرعادی" در کار بوده است.

 

با این حال این گزارش گفت، این پدیده‌ها همچنان نمایانگر مساله برای امنیت پروازی و نگرانی احتمالی برای امنیت ملی به ویژه اگر که آنها "به دنبال گردآوری پیچیده اطلاعات علیه فعالیتهای نظامی آمریکا از سوی یک دولت خارجی بوده باشند یا ابراز یک تحول در تکنولوژی هوا-فضا از جانب یک رقیب بالقوه باشند" هستند.

 

پنتاگون در بیانیه‌ جداگانه‌ای گفت، "گزارشها درخصوص موارد نفوذ – از سوی هر گونه شی هوایی، اعم از ناشناس و شناخته شده- را بسیار جدی می‌گیرد و در خصوص هر یک تحقیق می‌کند."

 

بعد از انتشار این گزارش، کاتلین هیکس، معاون وزیر دفاع آمریکا به دفتر معاون دستیار امور اطلاعات و امنیت وزیر دفاع دستور تهیه یک برنامه را برای رسمی کردن فعالیتهای در دست انجام از سوی یک نیروی ضربت پنتاگون داد که سال گذشته میلادی در این زمینه تشکیل شد.

 

به گزارش تاس، در گزارش مذکور تصریح شد: "حجم محدود گزارش‌های کیفیت بالا درباره پدیده‌های هوایی ناشناس در قابلیت ما برای اتخاذ نتایج محکم درباره ماهیت یا نیت این پدیده‌ها اخلال ایجاد می‌کند. اکثر گزارشها درباره این پدیده‌ها احتمالا نمایانگر اشیای فیزیکی به دلیل ثبت شدن اکثر این پدیده‌ها در چند سنسور، از جمله رادارها و سنسورهای مادون قرمز، الکترو-اپتیکال، جستجوگر سلاح و نظارت بصری هستند".

 

در همین حال یک مقام ارشد آمریکایی که نامش را فاش نکرد به رویترز گفت، مقامهای آمریکایی اطلاعاتی را که نشان بدهد این اشیا ماهیت فرازمینی دارند، ندارند.

 

او در پاسخ به سوالی درباره توضیحات احتمالی درباره "بیگانگان" گفت: این هدف این نیروی ضربت و اینکه به دنبال ارزیابی هر گونه جستجو برای حیات فرازمینی باشد، نیست. این مسئولیت کار ما نیست. از ۱۴۴ مورد گزارش شده‌ای که ما با آنها در این جا سروکار داریم، نشانه‌ای روشن که برای آنها توضیح غیرزمینی وجود داشته باشد، نداریم اما ما به هرجایی که داده‌ها ما را ببرند، می‌رویم.

 

همچنین در این گزارش آمده است: برخی از این پدیدها ممکن است تکنولوژی‌های به کار گرفته شده از سوی چین، روسیه، کشور دیگر، یا یک موجودیت غیردولتی بوده باشند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->