صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد گفت: تصمیم داریم شهر مشهد پیش‌قراول و طلایه‌دار زن الگوی انقلاب اسلامی باشد. بنابراین، در همین راستا، برنامه‌های مدیریت شهری را با هدف حمایت از مشاغل خانگی و کسب‌وکار‌های بانوان به این سمت سوق می‌دهیم. 

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد، در مراسم افتتاحیه نمایشگاه «مه بانو» که با مشارکت مرکز خدمات حوزه علمیه و شهرداری مشهد امروز در محل باغ گیاه‌شناسی برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا دو نگاه غالب به زن وجود دارد. در تفکر شرقی زن موجودی منزوی و به دور از تمدن است و در تفکر غربی، جنسیت زن بر انسانیتش تقدم دارد و در خدمت نظام سرمایه‌داری است. 
وی افزود: انقلاب اسلامی الگوی سومی از شیرزن انقلابی در جهان رونمایی کرده است که چه در ایام قبل از انقلاب و چه در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن با نقش‌هایی مهم در جامعه درخشیدند.
شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه زن در الگوی اسلامی به دور از صفات غرب و شرق است، ادامه داد: امروز بانوان مشهدی تصمیم گرفته‌اند در نقش الگوی سوم زن مسلمان در عرصه‌های مختلف مانند مشاغل خانگی، اشتغال و کارآفرینی و علم‌آموزی بدرخشند. 

ظرفیت مشهد به‌عنوان مهد فرهنگ ایرانی‌اسلامی 

همچنین خادمی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم گفت: این نمایشگاه حرکتی از جنس فرهنگ و گفتمان فرهنگی در مشهد مقدس است و مشهد این ظرفیت را دارد که مهد فرهنگ ایرانی‌اسلامی باشد.

او افزود: در حقیقت این نمایشگاه برخاسته از هنر بانوان و اقدامی مردمی در عرصه فرهنگ و مردمی است. ما باید در آستانه گام دوم انقلاب ظرفیت مردمی را فعال کنیم. 

خادمی بیان کرد: تلاقی عرصه فرهنگ و اقتصاد در قالب محصول، خلأ جدی در جامعه است و ما باید به‌سمت این برویم که کارآفرینی را به‌سمت تولید و معنا ببریم، از جنس کالا تولید و هم‌زمان معنا و فرهنگ ایرانی اسلامی را به خانواده ایرانی منتقل کنیم. 
وی افزود: بانوان در میدان حضور دارند و ظرفیت زنان و توجه به قدرت و قابلیت زنان اهتمام دوچندان به این موضوع را برجسته می‌کند. 

حضور ۵۰ کارآفرین در نمایشگاه «مه بانو»

همچنین جمیله سیبویه، دبیر برگزاری جشنواره مه بانو، گفت: این نمایشگاه برای دومین سال با اهداف حمایت از بانوان کارآفرین و در قالب برنامه‌های شاد فرهنگی با قوت و قدرت برگزار می‌شود.
سال گذشته این نمایشگاه با ۳۰ کارآفرین برگزار شد و امسال نیز ۵۰ کارآفرین در این نمایشگاه حضور دارند تا محصولات خود را در معرض دید عموم قرار بدهند.
به گفته وی، هدف ما هم‌افزایی بین خانواده و کارآفرینی و فرزندان و کار‌های فرهنگی است. غرفه کارآفرینی، جشن خانوادگی، کافه گفت‌وگو و گفتمان، مشاوره تربیتی و فضای شاد برای فرزندان از جمله برنامه‌های این نمایشگاه است. 

حائری، مدیر مرکز خدمات حوزه علمیه، نیز در این مراسم با بیان اینکه در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه توفیق داشتیم برای خانواده‌های طلاب به‌نوعی اشتغال‌زایی کنیم، اظهار کرد: هدف ما ارائه الگویی از درون خانه است. کار در منزل هنر است و جوهر انسان به هر نحوی که باشد، ارزش است.

بر پایه این خبر، این نمایشگاه از امروز ۲۸دی‌۱۴۰۱ تا یکم بهمن۱۴۰۱ ادامه دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.