صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراسم ٢٢ بهمن باید با‌شکوه‌تر از هر سال در شهرستان‌ها برگزار شود

  • کد خبر: ۱۴۶۷۳۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی گفت: با توجه به حوادث اخیر که برخی از افراد دنبال فرصت بودند و اعلام کردند کار نظام جمهوری اسلامی تمام شده است و امسال ایام ٢٢ بهمن‌ماه را نخواهند دید، الحمدلله اسلام هست و خواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در یازدهمین اجلاس شورای اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: در بهمن‌ماه قرار گرفته‌ایم. این ماه برای ما پربرکت بوده و ماه پیروزی انقلاب اسلامی است. با توجه به حوادث اخیر که برخی از افراد دنبال فرصت بودند و اعلام کردند کار نظام جمهوری اسلامی تمام شده است و امسال ایام ٢٢ بهمن‌ماه را نخواهند دید، الحمدلله اسلام هست و خواهد ماند.

وی افزود: دشمنان اسلام این‌گونه فکر کردند، اما مطلع نیستند. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری محاسبات آن‌ها اشتباه بوده است، بنابراین این ایام را باید در ‌شهرستان ویژه و با‌شکوه‌تر از سال‌های گذشته برگزار کنیم تا اتفاق بزرگ مردمی دیگری رقم بخورد.

رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: درباره قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر تصویب تروریستی‌بودن سپاه پاسداران باید بگویم که شما سالیان سال است‌ ما را تحریم کردید و هیچ غلطی نتوانسته‌اید انجام دهید و از این به بعد هم نمی‌توانید. جمهوری اسلامی ایران با تصویب‌های بی‌خاصیت شما نیامده است که با این تصویب‌ها از بین برود. جمهوری اسلامی پاسخ شما را خواهند داد.

وی اضافه کرد: سپاه پاسداران قلب تپنده ماست و همه مردم خود را پاسدار و بسیجی می‌دانند. کشور شهدای زیادی را به انقلاب هدیه کرده است. سپاه پاسداران در قانون اساسی ماست و برای دشمنان باید تأسف خورد. ما قدردان زحمات سپاه هستیم و از پاسداران حمایت می‌کنیم. همچنین اعضای شورای استان حمایت خود را از سپاه پاسداران اعلام خواهند کرد.

وی با اشاره به حوادث اخیر در رابطه با سرما و قطعی آب و گاز در برخی مناطق به‌ویژه شهرستان تربت جام، گفت: شرایط خاصی بود و مردم درایت و مدیران مدیریت کردند تا بتوانیم از این بحران بیرون بیایم. در ادامه کار نباید شاهد این اتفاقات باشیم، زیرا امروز با توجه به پیشرفت علم و پیش‌بینی‌های که از قبل می‌شود، باید مدیریت درست انجام شود و امکان پیشگیری وجود دارد.

حاجی‌بگلو ضمن گله‌مندی از سازمان مدیریت بحران استان گفت: آن‌ها موظف بودند اطلاعات لازم را به مجموعه‌های استان می‌دادند و برنامه‌های لازم را می‌اندیشیدند. از وزیر نفت، استاندار، مدیران، آستان قدس و بسیجیان تقدیر و تشکر می‌کنم که در آن شرایط حضور میدانی داشتند و پای کار بودند.

در زمان یخبندان میزان مصرف آب ٣۵ تا ۴٠درصد افزایش داشت

 
در ادامه این جلسه همچنین جهان‌طلب، معاون توسعه و آب استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در مجموعه شهری و روستایی ٣٢٠ میلیون مترمکعب تولید آب داریم که هر سال‌ تقریبا ١٠‌درصد در سفر‌های زیرزمینی کسری آب ایجاد می‌شود که ناشی از افت چاه‌های آب‌رسانی است. طبق برآورد ما ١٠٠ حلقه چاه باید حفر شود تا کسری آب را تأمین کنیم. هر حفر چاه نزدیک به ٣ میلیارد تومان هزینه دارد.

وی ادامه داد: حفر چاه در یک حوزه سازمانی چالش اجتماعی دارد و نبود اعتبارات نیز به این چالش‌ها دامن زده است. برای صد حلقه چاه نزدیک ۵٠٠ میلیارد تومان اعتبار لازم است، اما اعتبارات مصوب استان در سال ١۴٠١، ١٠٠ میلیارد تومان بوده و با ٢٠‌درصد تخصیص بازهم جوابگو نیست. همچنین تورم در حوزه آب‌رسانی ۶٠ تا ٧٠‌درصد است. 

معاون توسعه و آب استان با اشاره یخبندان اخیر گفت: ما در حالت آماده‌باش کامل بودیم و سال‌های قبل تجربه داشتیم و حداکثر توان خود را به کار بستیم. در زمان یخبندان میزان مصرف آب ٣۵ تا ۴٠‌درصد افزایش داشت، زیرا هم بحث روانی وجود داشت و هم مردم برای جلوگیری از یخ‌زدگی شیر‌های داخل خانه را باز گذاشتند. در شهرستان تربت‌جام با توجه به قطعی گاز، نمودار خروجی مصرف آب به ٣۵٠ لیتر در ثانیه رسید، زیرا مصرف آب مردم برای استحمام و شستن ظروف و... افزایش چشمگیری داشت. گفتنی است در استان ۳۰ هزار شبکه آب وجود دارد که حدود ١۵ هزار شبکه آن در استان به بازسازی نیاز دارد. 

جهان‌طلب اضافه کرد: برف امسال آب چندانی نداشته است و باید مصرف آب مدیریت شود و سال‌های آینده همچنان دغدغه‌ تأمین آب را خواهیم داشت. جنگ آب شروع شده است. 

براساس مدل‌های پیش‌بینی در سرمای شدید، مصرف گاز استان ٧١میلیون مترمکعب بود

همچنین شریفی، رئیس بهره‌برداری شرکت گاز مرکز استان خراسان رضوی، اظهار کرد: از ابتدای دولت گزارش‌ها از طریق وزارت نفت اعلام شد. براساس آن، ما در تراز تولید حدود ٢۵٠ مترمکعب میلیون کسری گاز را داریم. منابع تأمین گاز استان از پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد، بخشی از ذخیره‌سازی و بخشی نیز از شبکه سراسری تأمین می‌شود.

وی افزود: در خراسان بزرگ در پالایشگاه هاشمی‌نژاد روزانه حدود ٣۵ میلیون متر‌مکعب، از ذخیره‌سازی حدود ١٣ تا ١۵ میلیون مترمکعب و ٣ میلیون متر‌مکعب از چاه‌های شیرین گاز وارد خط تولید می‌شود. در مجموع ۵۵ تا ۵٧ میلیون متر‌مکعب گاز در استان تولید می‌شود. مصرف استان به‌تنهایی براساس مدل‌های پیش‌بینی در سرمای شدید ٧١ میلیون متر‌مکعب بوده است.

رئیس بهره‌برداری شرکت گاز مرکز استان خراسان رضوی ادامه داد: در استان اکنون بیش از دو میلیون و ۶٠٠ هزار مشترک وجود دارند. مشهد از سال ١٣۵٣ گاز‌کشی شد و سال ١٣۵٧، هزار و ٢٣۴ مشترک داشت و امروز شهر مشهد یک میلیون و ٣۴٣ هزار مشترک دارد. شهر‌های ما ٩٩‌درصد گازکشی است و فقط شهر باجیگران باقی مانده که پیمانکار آن مشغول به کار است. در ضریب گازرسانی به روستا‌ها مقام اول را در کشور داریم. همه روستا‌های واجد شرایط گازرسانی شدند یا در برنامه گازرسانی هستند.

وی ادامه داد: در شرایط بحران همکاران ما کار جهادی انجام دادند. ما هیچ برنامه‌ای نداشتیم که بخواهیم گاز برخی مناطق را قطع کنیم. قطعی گاز به‌دلیل مصرف زیاد و کمبود گاز بود. بعد از سفر وزیر نفت، سهمیه گاز استان افزایش یافت و اکنون از سمت سبزوار و داورزن روزانه ١٠ میلیون مترمکعب گاز دریافت می‌کنیم. 

شریفی گفت: ادارات و مدارس باز شده‌اند و از امروز گاز بخش‌های تجاری عمده وصل شده است. تصمیم داریم ادارات را به‌سمت دوگانه‌سوز‌شدن سوق دهیم و گاز اداراتی که دوگانه‌سوز شده‌اند، وصل شده است.

 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.