صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی: باید کارگروه بانوان کارآفرین شکل گیرد

  • کد خبر: ۱۴۸۵۸۹
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۰
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: درخواست دارم کارگروهی از دل جمع بانوان کارآفرین شکل گیرد، زیرا ما برنامه هفتم را پیش رو داریم که رویداد مهمی است، بنابراین می‌توانیم موانع و مشکلات را در برنامه هفتم پیگیری کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه قاسم‌پور، امروز، ۱۳ بهمن ماه، در همایش ملی بانوان کارآفرین در تولید دانش‌بنیان و شکوفایی اقتصاد در سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه‌هایی که مطرح می‌شود از جنس دغدغه‌هایی است که در وضعیت فعلی برای رشد اقتصاد مطلوب مدنظر دولت و تمام قو‌ا است. تسهیلگری برای کار و کارآفرینی در کشور یک دغدغه است. مشکلات بانوان کارآفرین باید تسهیل شود تا از آن تسهیلات بهره‌مند شوند، بنابراین باید با هم گفتگو کنیم.

وی با بیان اینکه فضای تولید جنسیتی نیست، عنوان کرد: برای حضور بانوان در حوزه تولید باید ارائه تسهیلات و رفع موانع تولید داشت. ممکن است موانع عرصه تولید به دلیل مباحث فرهنگی برای بانوان بیشتر باشد. من درخواست دارم کارگروهی از دل جمع بانوان کارآفرین شکل گیرد، زیرا ما برنامه هفتم را پیش رو داریم که رویداد مهمی است، بنابراین می‌توانیم موانع و مشکلات را در برنامه هفتم پیگیری کنیم. به همین منظور باید زمینه تشکیل این کارگروه را مهیا کنند تا بتوانیم در تعامل با بانوان موارد و مشکلات را بهتر شناسایی کنیم.

قاسم‌پور بیان کرد: بسیاری از مسائل در حوزه کارآفرینی با شکل‌گیری اتحادیه‌های بزرگ قابل پیگیری است. مجموعه‌هایی وجود دارد، اما مهم است که بتوانیم در این زمینه فارغ از رویکرد‌های سیاسی و نگاه‌هایی که ممکن است مخل حوزه تولید باشند این اتحادیه‌ها را ایجاد کنیم.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دغدغه‌های جدی مجلس حمایت از کسب و کار‌های خرد است. بانوان در این حوزه می‌توانند نقش جدی داشته باشند. می‌توانیم با تزریق بودجه به حوزه زنان سرپرست خانوار به توانمندسازی کمک کنیم. یکی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد این است که کسب‌وکار‌های خرد در نسبت با هم تعریف نمی‌شوند، در نتیجه در زنجیره ارزش و بازار و فروش دچار مشکل می‌شویم. بخشی از این موضوع به قانون‌گذاری و بخشی به روابط شبکه‌ای و اتحادیه‌ای برمی‌گردد که وزارت صمت و خود بانوان باید کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه شاید خلق صنایع بزرگ کار راحتی نباشد، اما باید به دنبال توسعه شبکه کسب‌وکار‌های خرد و ارزش باشیم، تصریح کرد: زمانی یک خانم کارآفرین در عرصه کارآفرینی حضور دارد، زنان کارگر هم شرایط بهتری را تجربه می‌کنند و به شناخت و کمک به حل مسائل زنان کارگر کمک می‌شود. امنیت شغلی، دریافت تسهیلات شغلی و حوزه امنیت محیطی دغدغه‌ای است که هنوز نتوانستیم ساز‌وکار قانونی را برای آن اجرایی کنیم، دلیل این موضوع نیز این است که قانون‌گذاری باید به گونه‌ای باشد که به حذف زنان کارگر از عرصه کار منجر نشود. حضور زنان کارآفرین یکی از راه‌های حل این مشکلات است. هرچه تعداد بیشتری انجمن صنفی کارگری شکل بگیرد و تقویت شود، در حل مسائل زنان کارگر بسیار موثر خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.