صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: کاهش عرضه دام از سوی دامپرور در فصل زمستان،‌ از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار مشهد است.

محمد میری در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: افزایش قیمت نهاده‌های دامی‌ و‌ کاهش عرضه دام به بازار در فصل زمستان از جمله عوامل بی‌ثباتی در بازار گوشت قرمز است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی مشهد، قیمت گوشت قرمز در مشهد نسبت به سایر استان‌ها مناسب‌تر است.

وی تصریح کرد: برای متعادل سازی بازار، ۸۰۰ تن گوشت قرمز منجمد در بازار مشهد توزیع شده است که به محض تمام شدن سهمیه، سهمیه متمم به مشهد داده می‌شود تا بازار متعادل شود.
وی گفت: در توزیع گوشت منجمد کمبودی نداریم. در روز‌های اول توزیع شاهد ایجاد صف بودیم که با ادامه‌دارشدن توزیع، بازار اشباع و از ایجاد صف جلوگیری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت گوشت قرمز تحت‌تأثیر عوامل مختلف روز به روز افزایش می‌یابد، به‌طوری‌ که اکنون هر کیلو ران گوسفندی ۳۵۷ هزار تومان، گردن گوسفندی ۳۴۵ هزار تومان، ران گوساله ۲۷۰ هزار تومان، و دنلبه هر کیلو ۱۶۸ هزار تومان در بازار مشهد است.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.