صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

با ۱۳ نماینده متاخر و غایب جلسه علنی مجلس آشنا شوید + اسامی

  • کد خبر: ۱۵۲۱۶۱
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
عضو هیئت رئیسه مجلس اسامی ۱۳ نماینده متاخر و غایب جلسه علنی امروز مجلس را قرائت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهارمین جلسه علنی مجلس برای بررسی جزئیات بودجه سال ۱۴۰۲ آغاز شد و احمد امیر آبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ابتدای این نشست اسامی متاخران و غایبان را به شرح ذیل قرائت کرد:

۱-روح الله ایزدخواه
۲-حسین حاتمی
۳-حسین رئیسی
۴-فاطمه رحمانی
۵-جلال رشیدی کوچی
۶ آرش زره تن
۷-محسن زنگنه
۸-محمدسرگزی
۹-حسن شجاعی علی آبادی
۱۰-فریدون  عباسی دوانی
۱۱-محسن علیزاده
۱۲-محمدمهدی مفتح
۱۳-حجت الاسلام جواد نیک بین

به گزارش تسنیم در مفاد ۸۶ تا ۸۹ آیین نامه داخلی مجلس به موضوع غیبت و تاخیر نمیاندگان پرداخته شده که در ادامه گزارش می‌خوانیم:

ماده ۸۶- نمایندگانی که بیش از یکصد ساعت متوالى یا دویست و پنجاه ساعت غیرمتوالى از اوقات رسمى جلسات مجلس و کمیسیون را بدون عذر موجه در یک سال غیبت نماید، مستعفى شناخته خواهد شد. همچنین نماینده‌ای که به علت ناتوانى جسمى و یا بیمارى بیش از چهار ماه در یک سال غیبت موجه داشته باشد بنا به درخواست سى نفر از نمایندگان و تصویب دوسوم نمایندگان حاضر مبنى بر عجز وى از ایفاى وظایف نمایندگى، سمت نمایندگى خود را از دست می‌دهد.
تبصره ۱- تا یک هفته پس از اعلام رسمى مستعفى شناخته شدن نماینده، درصورتى که خود وى یا نماینده دیگرى به غیرموجه بودن غیبت اعتراض کند و آن را تسلیم هیأت رئیسه نماید، این اعتراض در اولین فرصت در مجلس مطرح مىشود و پس از صحبت حداکثر دو مخالف و دو موافق (هریک به مدت ۱۵ دقیقه) در صورتى که مجلس به موجه بودن غیبت نماینده مورد بحث رأى داد، غیبت موجه شناخته خواهد شد.
یک نفر از هیأت رئیسه بهعنوان موافق و نماینده مورد بحث به عنوان مخالف براى صحبت، حق تقدم خواهند داشت.
تبصره ۲- درصورتى که نماینده مستعفى شناخته شده به غیرموجه بودن غیبت خود اعتراض کرده باشد ولى در موقع طرح نتواند و یا نخواهد در مجلس حضور یابد، مىتواند لایحه دفاعیه خود رابراى طرح در مجلس حداکثر تا موقع طرح، تحویل مجلس نماید. در‌این‌صورت این لایحه با حق تقدم در فرصت مقرر براى صحبت مخالفین توسط یکى از دبیران قرائت خواهد شد. مدت قرائت لایحه حداکثر نیم ساعت خواهد بود.
ماده ۸۷- به غیبت و تأخیر غیرموجه حقوق تعلق نمی‌گیرد.
ماده ۸۸- محاسبه ساعات غیبت در کمیسیون‌ها با رؤساى کمیسیون‌ها و در جلسات رسمى مجلس با هیأت رئیسه می‌باشد و در هر دو صورت، اعلان رسمى غیبت با هیأت رئیسه مجلس خواهد بود. هیأت رئیسه موظف است غیبت و تأخیر غیرموجه نمایندگان در کمیسیون‌ها را هر ماه به اطلاع نمایندگان برساند.
ماده ۸۹- غیبت، تأخیر غیرموجه نمایندگان پیش از پایان جلسه مجلس اعلان و درصورت مذاکرات مجلس ثبت خواهد شد.
تبصره- غیبت غیرموجه از دو جلسه کمیسیون در حکم غیبت از یک جلسه رسمى مجلس می‌باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.