به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامعلی صادقی، رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در این رویداد اظهار کرد: اگر جمعی از متمکنین حرکتهای مانند این پویش را انجام دهند، دیگران نیز تحت تاثیر قرار میگیرند، زیرا در دین به کمک به نیازمندان بسیار سفارش شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید زائران بیشتری به مشهد سفر کنند، افزود: اگرچه کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است، اما همه اقدامات لازم صورت نگرفته است. باید برای زائرانی که وارد مشهد مقدس میشود چه برای خرید گردش، استراحت، درمان و... به طور کامل برنامه ریزی شود و در این زمینه صنف طلا و جواهر نیز میتواند کمک کند. اگر قطار، اتوبوس و... برای حضور زائران کم است، باید در این خصوص چارهای اندیشیده شود و باید تلاش شود که زائران امام رضا (ع) بیشتر شود که این مساله برکت دارد. ائمه تاکید کرده اند هر چه میتوانید زائر این امام رئوف را بیشتر کنید و این مساله باید پیگیری شود.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: دهه سوم ماه مبارک رمضان از دو دهه اول و دوم فضیلت بیشتری دارد. یکی از اسامی روز قیامت یوم الحسره یا یوم الندامه است باید از امام رضا (ع) در این شبها کمک بخواهیم تا در روز قیامت جز افرادی که اظهار حسرت و ندامت میکنند، نباشیم. ماه رمضان ماه تسویه حساب است. در دعاهای ماه رمضان مطالبات انسان با خدا تسویه حساب میشود.
اشتغال پایدار هر زندانی بالای ۲۰۰ میلیون تومان هزینه دارد
یوسف تقی زادگان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد نیز در این رویداد گفت: پویش سفیران آزادی در مشهد برای اولین بار در ۲۹ / ۱ / ۱۴۰۱ آغاز شد. در آن زمان مقرر شده بود که ستاد دیه زندانیان غیر عمد، ۶ نفر را آزاد کند، اما با همت صنف طلا و جواهر ۶۵ نفر آزاد شدند. از سال گذشته تاکنون حدود ۱۵۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد به همت صنف طلا، جواهر و نقره مشهد آزاد شدند که از این تعداد 5 نفر از همکاران خودمان هستند که ۲ نفر آزاد و ۳ نیز نفر مراحل پایانی کارشان در حال انجام است و دو هفته آینده آزاد خواهند شد.
وی افزود: این پویش دوباره در بیست و هفتم ماه رمضان سال آینده اجرا میشود. این حرکت مردمی بوده و در شهر ما به صورت پایلوت اجرا میشود و امید است در سایر شهرها نیز اجرا و به یک سنت بدل شود.
در ادامه علیرضا نبی، موسس بنیاد خیریه دکتر نبی و موسس کارخانه زیتون آرشیا اظهار کرد: وقتی زندانیان از زندان آزاد میشوند با مشکل اشتغال مواجه هستند، زیرا انسانی که سو پیشینه دارد، عملا جایگاهی در جامعه ندارد. امروز برای یک فرد عادی سخت است که در جامعه شغل پیدا کند، چه برسد به اینکه سو پیشنه داشته باشد. در عین حال ما با ستاد دیه همکاری لازم را انجام داده تا افرادی که از زندان آزاد میشوند، اشتغالشان را تحت پوشش قرار دهیم. اشتغال پایدار هر زندانی بالای ۲۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.
وی افزود: برای هر زندانی جرایم غیر عمد که با مقادیر جمع شده در گلریزان این جلسه آزاد شود، اشتغال ایجاد میکنیم.
گفتنی است؛ پیشبینی میشود با مبالغ جمع آوری شده در این مراسم 200 زندانی جرایم غیر عمد آزاد شوند.