صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرپرست وزارت کشاورزی‌: قیمت گندم مشخص نشده است| پرداخت مبلغ علی‌الحساب خرید گندم به کشاورزان

  • کد خبر: ۱۶۱۱۵۴
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از پرداخت مبلغ علی‌الحساب خرید گندم به کشاورزان تا مشخص شدن قیمت خرید تضمینی سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیرو سیاست‌های مردمی دولت سیزدهم، سفر‌های استانی به دلیل دیدار‌های چهره به چهره انجام می‌شود تا مسئولان از مشکلات هر استان به صورت ویژه باخبر شوند، در این راستا می‌توان در برخی از مسایل با تصمیماتی قاطع مشکلات را حل کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه استان خوزستان دارای استانداری مقتدر است که پیگیر مشکلات و حل آن است.

آقامیری با بیان این که بحث عمده در استان خوزستان کشاورزی است، تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد از مجموع محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید می‌شود و ظرفیت افزایش میزان تولیدات محصولات کشاورزی نیز در این استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه کم‌آبی از مشکلات اساسی استان خوزستان به شمار می‌رود، گفت: فعالیت‌های خوبی در این زمینه در گذشته انجام شده است و در نشست با رئیس‌جمهور، دیگر راهکار‌ها برای رفع مشکلات کم‌آبی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول گندم در کشور گفت: در این راستا خرید تضمینی گندم نیز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که امسال حدود ۸ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

وی ادامه داد: البته تاکنون قیمت گندم مشخص نشده، اما حدود ۳۰۰ هزار تن گندم در استان خوزستان خریداری شده است.

به گفته آقامیری، وزارت جهاد کشاورزی درصدد است تا بلافاصله پس از تحویل گندم به سیلو توسط کشاورزان، مبلغ آن پرداخت شود، در این راستا مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان به حساب گندمکاران خوزستانی به صورت علی‌الحساب تا مشخص شدن قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری پرداخت شده است.

وی گفت: پس از مشخص‌شدن قیمت گندم توسط شورای قیمت‌گذاری و ابلاغ آن، مابه‌التفاوت مبلغ به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی مهمترین مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی را حمایت از تولید محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: باید مشکلات تولید در حوزه زراعت، باغبانی، دام، طیور و آبزیان را حل کنیم تا در این زمینه با کمبودی مواجه نشویم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.