قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فراورده‌های غذایی که مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد، از سلامت کافی برخوردار است

  • کد خبر: ۱۶۸۳۷۸
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰
فراورده‌های غذایی که مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد، از سلامت کافی برخوردار است
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی مصرفی در کشور، تاکید کرد: فراورده‌های غذایی که مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد، از سلامت کافی برخوردار است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی انصاری دوگاهه با بیان اینکه غذا مهم‌ترین فرآورده سلامتی است که مورد استفاده تمام آحاد مردم قرار می‌گیرد، گفت: به همین دلیل سلامت و ایمنی آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

وی ضمن اشاره به مباحث قاچاق و برخی تخلفات در حوزه غذا، در عین حال افزود: با توجه به استانداردهای جهانی که در کشور در خصوص ایمنی غذایی رعایت می‌شوند، مردم می‌توانند در مورد سلامت تمام مواد غذایی و آشامیدنی که از سوی سازمان غذا دارو تایید شده‌ است، اطمینان داشته باشند.


چگونگی سنجش ایمنی مواد غذایی در کشور

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی درباره چگونگی سنجش سلامت و ایمنی غذایی بیان کرد: راه‌های زیادی برای سنجش ایمنی غذا وجود دارد که ما در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با استفاده از تمامی ابزارهایی که در دست داریم، هر موردی که باعث تهدید ایمنی غذا شود را بررسی می‌کنیم.


بروزرسانی مداوم استانداردهای غذایی در کشور

انصاری با تاکید بر اینکه استانداردهای غذایی در ایران همگام با سراسر جهان به طور مرتب بروزرسانی می‌شوند، افزود: این استانداردها روز به روز در جهان سختگیرانه‌تر می‌شوند تا هیچ مورد جدیدی نتواند سلامت غذا را تهدید کند.

وی به ایسنا افزود: یکی از مواردی که برای حفظ و تامین ایمنی غذا در کشور صورت می‌گیرد، رصد و پایش مبادی ورود این اقلام به کشور است و این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخودار است؛ هرچند که نمی‌توان برخی تقلبات، تخلفات و بحث قاچاق را نادیده گرفت.


تجهیز محل تولید و مبادی ورود اقلام غذایی به دستگاه‌های پیشرفته آزمایشی

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در تلاش هستیم که محل تولید مواد غذایی و همچنین مبادی ورود اقلام وارداتی را به دستگاه‌های پیشرفته جهت آزمایش دقیق و سریع مجهز کنیم تا این مهم در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین دقت انجام گیرد.


رصد محصولات غذایی فقط برای اقلام صادراتی نیست

 انصاری اظهار کرد: برخی بر این باورند که پایش و رصد محصولات غذایی فقط برای اقلام صادراتی صورت می‌گیرد در حالی که حفظ جان مردم و امنیت غذایی از هیچ محدودیتی برخوردار نیست و برای تمام محصولاتی که در داخل کشور عرضه می‌شوند نیز پایش انجام می‌گیرد.


لزوم شناسنامه‌دار شدن محصولات خام و زمین‌های کشاورزی

وی افزود: از دیگر اقداماتی که می‌بایست با هدف ایمنی غذایی صورت گیرد این است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی باید محصولات خام کشاورزی و زمین‌های کشاورزی نیز شناسنامه‌دار شوند تا دقت بالاتری در رصد و پایش آنها صورت گیرد.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی بیان کرد: یکی از خطراتی که ایمنی غذایی را تهدید می‌کند، ایجاد آلودگی در محصولات ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی است که در این راستا هم به دنبال این هستیم تا آزمایشگاه‌های مرجع سراسر کشور را به دستگاه‌های پایش و رصد این مورد تجهیز کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->