به گزارش شهرآرانیوز، رویا حیدرزاده در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداریها و دستگاههای اجرایی استان که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ۴۴ سال از پیروزی انقلاب میگذرد و شاهد موفقیتهای متعددی در عرصههای مختلفی هستیم که نیاز به تبیین و امیدآفرینی دارد. شاید ضعفها، مسائل و مشکلاتی وجود داشته باشد که باید به آنها به صورت ویژه بپردازیم و به حل آنها کمک کنیم.
وی با بیان اینکه مطالبه مقام معظم رهبری در حوزه زنان و خانواده این است که بانوان باید خودشان پیشران و پیشقدم باشند، عنوان کرد: بانوان خودشان باید نقشه راه را تنظیم کرده و سایر دستگاهها نیز کمک نمایند. رسالت مجموعه بسیج جامعه زنان در ذیل مجموعه سازمان بسیج کمک به دولتهای مختلف برای تقویت نظام در همه ابعاد آن است. عرصهای ندارید که بسیج ورود پیدا نکرده باشد.
حیدرزاده بیان کرد: با اقداماتی که در بسیج جامعه زنان انجام شده، نقشه راه در حوزه بانوان ترسیم شده که یک برش ۱۰ و ۵ ساله برای اقدامات ویژه در دستور کار داریم. قرار نیست جزیرهای کار کنیم و پراکندهکاری انجام شود. فرصتها را از دست دادیم و اکنون باید با اجماع و بلوغ فکری به سازوکار عملیاتی برسیم. در قرارگاه زن و تعالی خانواده به همه موضوعات مربوط به حوزه زنان و خانواده توجه میکنیم. این قرارگاه مختص بسیج نیست و قرار است در سطح استان اقدام کنیم. برش اول در سال ۱۴۰۲ است. در قرارگاه وظایفی وجود دارد که وظیفه اول نقشه راه بوده و این نقشه راهبرد کلان تعالی زن در استحکامبخشی خانواده است.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان خراسان رضوی افزود: قرار است سه گام را پیش ببریم که شامل اندیشهورزی، عملیات و اقدامات اجرایی و بازخوردگیری با نگاه پیامدنگری نسبت به مسائل است. در نقشه راه براساس مسائل متنابه استان به ۶ مساله و دو موضوع رسیدم. براساس مسائل میزهای تخصصی اندیشهورزی تشکیل میشود.
وی ادامه داد: مسائل شامل بحران هویت دختران و زنان، پایین بودن نرخ ازدواج، تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از طلاق، پایین بودن نرخ جمعیت به عنوان بحرانی ملی، کسبوکار پایدار، زیست عفیفانه و دو موضوع تخصصی شامل خلاهای قانونی و حقوقی در حوزه زنان و نیز رسانه و فضای ملی و بینالملل است. خراسان رضوی در طلاق در میان استانهای کشور بعد از تهران رتبه اول را دارد. در عصری قرار داریم که تمام هجمههای مختلف بینالمللی روی دختران و زنان ما است، بنابراین باید تمرکز کرده و تمام فعالیتها را ذیل این قرار گاه منسجم کنیم.
حیدرزاده در خصوص کنگره شهدای استان خراسان رضوی گفت: ما در آستانه برگزاری کنگره و اجلاسیههای ملی و شهرستانی در استان قرار داریم. ۱۸ هزار شهید استان باید آنگونه که شایسته است، در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گیرند. این کنگره با مسئولیت استاندار تشکیل شده و ذیل آن ۲۰ کمیته اجرایی قرار دارد. یکی از این کمیتهها کمیته بانوان بوده که قرار است تولیدات فاخر داشته باشد و به بانوان شهید. نقش آنها در دفاع مقدس، همسران، مادران و فرزندان شهدا توجه کند.