صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خبری مهم برای سهامداران گشان و وآیند | گشان فردا (۳۱ اردیبهشت) بازگشایی می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۶۴۹۷۴
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
نماد گشان از ۱۸ بهمن سال گذشته و نماد وآیند از تیر ۱۴۰۰ تاکنون متوقف بوده اند و سهامداران این دو شرکت در این دوره رشد بازار نتوانستند از این شرکت‌ها سودی عاید خود کنند. با توجه به اطلاعیه‌های منتشره این نماد‌ها در آستانه بازگشایی قرار گرفتند. گشان فردا بازگشایی می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، دو نماد وآیند و گشان مدت زیادی است در بازار سرمایه متوقف بوده اند و با توجه به رشد‌های بازار سرمایه این دو نماد از رالی صعودی بازار جامانده بودند، باتوجه به اطلاعیه‌های منتشره در سامانه کدال این نماد‌ها در آستانه بازگشایی قرار گرفته اند.
گشان

شرکت توسعه بین المللی پدیده شاندیز (گشان) که در بازار پایه زرد فرابورس معامله می‌شود از ۱۸ بهمن سال گذشته تاکنون متوقف است و سهامداران این شرکت در این دوره رشد بازار نتوانستند از این شرکت سودی عاید خود کنند.

حال با توجه به توقف حدود ۳ ماهه نماد این شرکت، آنچه که از خبر‌های محفلی بر می‌آید فردا بازگشایی سهم انجام خواهد شد.

ولی اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص بازگشایی نماد ««گشان»» بورس ۲۴ گفت: نماد شرکت توسعه بین المللی پدیده شاندیز طی روز معاملاتی آتی یعنی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه بازگشایی خواهد شد. 

وی گفت: با توجه به این که سهم در زمان توقف نماد، افشای اطلاعات الف داشته، فردا نماد با دامنه نامحدود بازگشایی می‌شود. 

گفتنی است که روز گذشته، پدیده شاندیز موضوع قرارداد خود با شرکت افسانه سازان آینده کیش را در سامانه کدال افشا کرد.

وآیند

نماد بانک آینده بعد از مجمع عمومی تیر ۱۴۰۰ تاکنون و پس از حدود دو سال به دلیل زیان بیش از دارایی هنوز باز نشده است.

پیش‌تر از این مدیرعامل فرابورس ایران گفته: بانک آینده باید مورد صورت‌های مالی ایران مال شفاف‌سازی کند و اگر صورت‌های مالی شفاف این بانک ارائه شود، نماد آن باز می‌شود.

با توجه به اینکه بانک آینده در حال ارائه گزارش‌های حسابرسی‌شده از صورت‌های مالی سال‌های گذشته خود است، به نظر می‌رسد این بانک می‌تواند در مسیر شفافیت قرار گیرد و با توجه به نزدیکی به مجمع عمومی این بانک، احتمال بازگشایی نماد «وآیند» بسیار بالاست. با توجه به تغییر و تحولات صورت‌گرفته در عملکرد مالی این بانک و به‌روزرسانی ارزش دارایی‌ها احتمال رشد قیمتی سهام وجود دارد و سهامداران این بانک پس از مدت‌ها انتظار می‌توانند شاهد آغاز معاملات این نماد باشند.

بانک آینده که ایرانمال دارائی اصلی آن محسوب می‌شود و به دلیل اینکه اینکه زیر مجموعه شرکت‌های آینده است مستقیم جزو دارایی‌های بانک قرار نگرفته و زیان بانک بیشتر از دارایی اصلی آن است، به همین دلیل هنوز این بانک نتوانسته تمکن لازم را از بانک مرکزی دریافت کند.

بانک آینده با انتشار گزارش افشای اطلاعات بااهمیت در سامانه کدال، ارزش روز بازار بزرگ ایران یا ایران‌مال را بیش از ۲۵۵هزار میلیارد تومان اعلام کرد. این بانک در نظر دارد سرمایه خود را از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش دهد. به نظر می‌رسد با این اقدام، زیان انباشته شرکت پوشش داده شود و منافع حاصل از به‌روزرسانی ارزش دارایی ها، نصیب سهامداران شود؛ در نتیجه با توجه به شفافیت‌های صورت‌گرفته و مجمع عمومی پیش‌رو، این نماد معاملاتی پس از ۲۳ ماه بازگشایی شود.

بانک آینده طی اطلاعیه‌های اخیر خود در سامانه کدال گزارش‌هایی را از ارزشیابی شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مختلف خود منتشر کرده است که در صورت تجدید ارزیابی این دارایی‌ها منافع حاصل از آن در حقوق صاحبان سهام و صورت سود و زیان جامع به ثبت رسیده و سود حاصل از آن نصیب سهامداران می‌شود.

هرچند نماد معاملاتی بانک آینده یا «وآیند» نزدیک به دوسال است که به دلیل عدم‌شفافیت‌های لازم، تعلیق شده و مورد معامله قرار نمی‌گیرد، اما با تجدید ارزیابی دارایی‌ها و در نظر گرفتن ارزش روز این دارایی‌ها احتمالا به نظر سرمایه‌گذاران، قیمت سهام بانک آینده بسیار ارزان بوده و در صورت بازگشایی می‌تواند بازدهی زیادی را نصیب سهامداران خود کند. با توجه به رقمی که تحت عنوان حقوق صاحبان سهام به ثبت رسیده است، احتمالا پس از تجدید ارزیابی دارایی ها، زیان انباشته ۱۰۰هزار میلیارد تومانی این بانک نیز جبران خواهد شد و دارایی‌های بانک آینده به عنوان ناجی به داد اعداد و ارقام منفی ترازنامه‌ای خواهد رسید.

منبع: نبض بورس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.