صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: «عباس علی‌آبادی» مدیرعامل مپنا به‌عنوان وزیر پیشنهادی صمت معرفی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس اظهار داشت: امروز عباس علی‌آبادی مدیرعامل فعلی مپنا به‌عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس معرفی می‌شود.

براساس این گزارش، عباس علی‌آبادی، (زاده ۱۳۴۰، اراک) استاد دانشگاه و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است. او سابقهٔ ریاست دانشگاه صنعتی مالک اشتر را دارد و اکنون مدیرعامل گروه مپنا است.

عباس علی‌آبادی فارغ‌التحصیل مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد مکانیک با گرایش تبدیل انرژی از دانشگاه‌های صنعتی شریف و دانشگاه تهران و درجه دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با گرایش کنترل بوده و مدرس دروس مختلف مهندسی مکانیک و مباحث مرتبط با موتور‌های درون‌سوز (توربین‌های گازی) در دانشگاه‌های مختلف کشور است.

از جمله سوابق کاری و مدیریتی علی‌آبادی می‌توان به فعالیت در جهاد سازندگی، مشارکت در اجرا و مدیریت پروژه‌های نیروگاهی کرخه و کارون ۳، مدیریت‌عاملی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و معاونت وزیر نیرو در امور برق و انرژی اشاره کرد.

از جمله برنامه‌های او حین تصدی معاونت امور برق وزارت نیرو، بکارگیری نیروگاه‌های تجدیدپذیر، واقعی کردن قیمت برق و تکمیل نیروگاه‌های نیمه تمام بود. او در مقام معاونت، اعلام کرده بود به دلیل مشارکت نداشتن بخش خصوص در ساخت نیروگاه، دولت در امر ساخت نیروگاه فعال خواهد شد.

عباس علی آبادی از سال ۱۳۸۸ سمت مدیر عامل اجرایی گروه مپنا را عهده‌دار شد.


در ادامه حتما بخوانید

«عباس علی‌آبادی» وزیر پیشنهادی صنعت معدن و تجارت کیست؟| از دانشگاه مالک اشتر تا مپنا

لایحه «برنامه هفتم توسعه» فردا (۱۰ خرداد ۱۴۰۲) به مجلس ارسال می‌شود

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیستانک
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۹
سوابق کاری ایشان شاید بتواند به وضعیت خودروسازان و لوازم خانه کشور نظم دهد. این گونه اشخاص دارای تبحر کافی هستند ولی مشگلات صنعت کشور همه به این دو موضوع برای مردم شناخته شده که بیشتر مشکلاتش به تحریمها بر میگردد و مدیریت در مرتبه بعدی بوده