به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ دوم حامد محمدی سپاسی اظهار داشت: مجرمان سایبری با ایجاد صفحات جعلی و انجام تبلیغات فریبنده در شبکههای اجتماعی و سایتهای آگهی پذیر با روشهای مختلف از قبیل هدایت کاربر به صفحات درگاه جعلی بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکی، دریافت وجه و عدم ارسال کالا و یا ارسال کالای معیوب، کم کیفیت و نظایر آن هستند.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا با بیان اینکه فریب آگهـیهای اغـوا کننده و قیمتهای پایین کلاهبرداران در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را نخورید، افزود: مجرمان سایبری با ثبت آگهیهای سوری با قیمت بسیار پایین و وسوسهانگیز در سایتهای خرید و فروش یا کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی با جلب اعتماد قربانیان خود آنان را فریب داده و درخواست واریز وجه به عنوان بیعانه برای رزرو اجناس را میکنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: بعد از واریز وجه از سوی شهروندان ضمن اینکه هیچ کالایی برای آنها ارسال نمیشود، دیگر شما تبلیغات آن کالا را نمیبینید و فروشنده دیگر پاسخگوی تماسهای فرد نیست و یا کالای بیکیفیت را برای خریداران ارسال میکند.
سرهنگ سپاسی با اشاره به اینکه شهروندان در خریدهای آنلاین قبل از اطمینان به صحت اطلاعات ارائهشده فروشنده اقدام به واریز وجه نکنند و حتیالامکان واریز وجه کالا را به زمان دریافت کالا موکول کنند، تأکید کرد: خرید از فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی بهترین راه برای جلوگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی است.
این مقام انتظامی یادآور شد: به سادگی فریب وعدههای پوچ و تبلیغات اغوا کننده کلاهبرداران در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را نخورید، پیش از رویت و دریافت کالا مبلغی تحت عنوان بیعانه پرداخت نکنید، حتما درباره صحت هویت فرد آگهیدهنده بررسیهای لازم را صورت دهید و بعد از دریافت کالا و اطمینان از صحت و اصالت کالا اقدام به پرداخت وجه کنید.
رئیس اداره پیشگیری از جرایم سایبری مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک میتوانند موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی در میان بگذارند.