صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهار در کوچه‌های شهر/جوانان مشهدی رنگ شادی بر دیوار‌های حاشیه شهر زدند

  • کد خبر: ۱۷۷۰۲
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸
عده‌ای از جوانان مشهدی، امروز سطل‌های رنگ و ابزار نقاشی را برداشتند و راهی یکی از مناطق حاشیه‌ای شهر شدند تا دنیای ساکنان این مناطق را رنگ و لعاب تازه‌ای بزنند و کوچه‌های سیس آباد را برای استقبال از بهار آماده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به عید نوروز هر ساله چهره‌ مشهد شاد و تمیز می‌شود. در این بین مناطق حاشیه‌ای مشهد که بیش از یک سوم جمعیت را در خود پناه داده، شاید به دلیل همین پسوند "حاشیه" از این حال و هوای بهاری کمتر برخوردار می‌شوند.

 

 

امروز به یکی از این مناطق حاشیه‌ای واقع در منطقه "سیس آباد" رفتم و در آنجا عده‌‌ای جوان خوش سلیقه را دیدم که به دور از هر هیاهو و تظاهر، درها را سمباده می‌زدند تا زنگار زمستان را بزدایند، رنگ‌ها را در هم می‌آمیختند تا این کوچه‌های دلگیر را برای بچه‌های این منطقه جذاب‌تر کنند، راستش را بخواهی کوچه برای بچه‌های حاشیه شهر معنای وسیعی دارد.

 

در حال عبور از کوچه، جوان‌هایی سرشار از انرژی و سلیقه را می‌بینیم که با صمیمیت در حال فعالیت و رنگ‌آمیزی درب منازل مردم هستند.

 

محلی‌های کوچه ضمن پذیرایی و ابراز رضایت از این فعالیت در حال تماشا هستند و در ایده‌پردازی به هنرمندان کمک می‌کنند، در نگاهشان امید را می‌بینم که موج می‌زند؛ گویا خوشحالند از اینکه می‌بینند عده‌ای جوان، بدون هیچ چشم‌داشت و انتظاری، برای زیباتر کردن محل زندگی‌شان اینطور با نشاط تلاش می‌کنند، لبخند رضایت زنان و مردان شریف این کوچه‌ها، زیباترین تصویری است که بین این همه رنگ، نقش می‌بندد.

 

سراغ یکی از جوان‌ها می‌روم و از او درباره هدفش برای این کار می‌پرسم؛ او اولین هدفش را کار خیر و انسان دوستانه عنوان می‌کند.

 

 

دانیال احمد‌زاده ادامه می‌دهد: اگر بخواهیم همه کارها را به دولت واگذار کنیم پیشرفت نمی‌کنیم و باید بخشی از کار را خودمان در دست بگیریم.

 

یکی از دخترهایی که در حال رنگ‌آمیزی است، فارغ التحصیل حقوق بین‌الملل است، او درباره جذابیت این فعالیت می‌گوید: کارهای جمعی به نظرم بسیار بهتر از کارهای انفرادی جواب می‌دهد.

 

 فاطمه شادی افروز ادامه می‌دهد: برنامه‌های مردم برای مردم که رنگ و بوی سیاسی ندارد را می‌پسندم.

 

زهرا سهیل‌زاده هم درباره انگیزه‌اش برای این کار بیان می‌کند: من نسبت به این‌جور محلات حس خوبی نداشتم و امروز وقتی به اینجا آمدم دیدگاهم نسبت به این محلات عوض شده است.

 

 

این دانشجوی رشته معماری و طراح دکوراسیون داخلی ادامه می‌دهد: چون محیط کاری من معمولا در مناطق بالاشهر بود هیچ دیدگاهی نسبت به این مناطق نداشتم و حتی دیدگاه منفی داشتم که امروز از بین رفت.

 

از یکی از اهالی این کوچه وقتی درباره حسش نسبت به این کار می‌پرسم، می‌گوید: قبلا چنین چیزی در این منطقه بی‌سابقه بود و شهرداری هم متاسفانه کاری در رابطه با نوسازی انجام نداده بود و از این جهت ممنون این جوانان هستیم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.