صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.

حسن امیریان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تغییر نرخ‌نامه صنف رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و کبابی‌های مشهد عنوان کرد: متاسفانه هنوز نرخ‌های صنف ما اصلاح نشده است. حدود ۲ ماه است انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده نرخ‌های ما را تایید کرده و به اتاق اصناف و از آنجا به سازمان صمت رفته، اما هنوز نرخ‌های جدید ابلاغ نشده است.

وی افزود: چند وقت است که به دلیل گرانی گوشت و برنج مشتریان ما کاهش پیدا کرده است. البته ما در سال جدید افزایش قیمت نداشته‌ایم. در تهران، شیراز و اصفهان قیمت‌ها دست واحد صنفی است، اما در مشهد باید مطابق قانون نرخ بدهیم. اکثر مشتریان ما گوشت و ماهیچه مصرف دارند، چون می‌دانند قیمت گوشت بالا رفته، اما ما نمی‌توانیم قیمت آن را افزایش دهیم.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: رستوران‌ها در تهران ۵۰ درصد کاهش فروش داشته‌اند، اما در مشهد اینگونه نبوده است. به عنوان مثال وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.

امیریان بیان کرد: اگر بخواهیم مشتری و کاسب آرامش داشته باشد باید نرخ‌ها دست فروشندگان باشد تا رقابت ایجاد شود. یعنی اگر فروشنده‌ای گوشت را کیلویی ۴۸۰ هزار تومان می‌خرد، فروشنده به میل خود ۵ تا ۱۰ درصد قیمتش را افزایش دهد. آن وقت یک فروشنده قیمتش را افزایش می‌دهد و یک فروشنده دیگر تغییری در قیمتش ایجاد نمی‌کند. مشتریان نیز هرجا که بخواهند غذا می‌خورند. اینگونه نباشد که نرخی که اعلام می‌کنیم در بالاشهر و پایین شهر یکسان باشد. تا زمانی که در بازار رقابت ایجاد نشود، اقدام سازمان صمت برای ارائه نرخ‌های قانونی هیچ فایده‌ای ندارد.

وی بیان کرد: وقتی به ما نرخ می‌دهند تقریبا ۳ تا ۴ ماه آرامش داریم و فقط ۱۵ درصد سود می‌کنیم. پس از ۴ ماه مجددا اقلام گران می‌شود که تقریبا چند ماه دیگر زمان می‌برد تا به ما نرخ جدید اعلام کنند. در این مدت مجددا رستوران‌ها و آشپزخانه‌های مشهد متضرر می‌شوند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد خاطرنشان کرد: آیا واقعا گوشت گران شده است؟ اگر گوشت و مرغ گران نشده است به ما اعلام کنند تا برای افزایش نرخ دوندگی نکنیم. ۱۲۰۰ واحد صنفی داریم که حداقل روزی ۵۰ واحد صنفی به اتحادیه تماس می‌گیرند و بابت نرخ‌ها اعتراض می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین موسی مقدم
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
بنده رستوران وهتل عابدینی میدان راه آهن مشهد ۲۰ پرس غذا سفارش دادم وکلی پول اضافه بعنوان مالیات ازمن اضافه گرفت . آیا این درست هست که مالیات شغل ایشون رومن پرداخت کنم؟ آیا من که بازنشسته هستم درست هست که بگم مالیات من رواز هتل رستوران عابدینی کسرکنین؟ آیا کسی نیست به این رسیدگی کنه؟
ممنون