صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیر گروه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد بر لزوم همکاری گروه‌های داوطلب مردمی برای رفع تنش آبی و عبور از بحران خشک‌سالی به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست هم‌اندیشی گذر از تنش آبی مشهد با مشارکت گروه دوام ثامن صبح امروز ۲۱مرداد برگزار شد و طرفین به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مدیرگروه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری مشهد در ابتدای نشست بیان کرد: گروه دوام ثامن از حدود هشت سال پیش برای اولین‌بار در کشور تشکیل شد و اکنون ۱۴هزار عضو افتخاری دارد و در بسیاری از موضوعات مدیریت شهری، همراه شهرداری مشهد ایفای نقش می‌کند.  

حسن کلیدری ادامه داد: اعضای گروه مذکور دوره‌های آموزشی مختلفی نظیر کمک‌های اولیه، امداد و نجات، اطفای حریق و‌... را گذرانده‌اند و با توجه به اهمیت و نقش حیاتی آب و وضعیت بحرانی آن در مشهد، آموزش‌های لازم درباره موضوع آب نیز به اعضا داده می‌شود تا از ظرفیت خوب و اثرگذار این گروه فعال، در راستای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی، فرهنگ‌سازی و هر حوزه موردنیاز دیگری استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری مشهد در حوزه آب همواره در ‌کشور پیشرو بوده است، خاطرنشان کرد: تفکیک آب خام از آب شرب، آبیاری فضای سبز با آب خاکستری، استفاه از گیاهان کم‌آب‌طلب و‌... بخشی از اقدامات مهم انجام‌شده در راستای اهمیت‌دادن به موضوع بحران آب و نیز سازگاری با اقلیم خشک مشهد توسط شهرداری است.

 جبران کسری هزار و ۹۰۰ لیتر آب شرب 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز در این نشست با اشاره به اقدامات‌ این اداره گفت: کاهش بارندگی در سه سال گذشته در مشهد در ۵۰سال گذشته بی‌سابقه بوده که این موضوع موجب افت شدید منابع آب سطحی شده و حجم ذخایر آب سد‌ها به ۱۰درصد رسیده است.

حسن اسماعیلیان خاطرنشان کرد: از سال گذشته سناریو‌ها و پروژه‌های مختلفی برای گذر از تنش آبی مشهد تعریف شد که با اجرای برخی پروژه‌ها همچون اتصال چاه‌های سازمان‌ها و دستگا‌ه‌های اجرایی به شبکه توزیع آب، حفر چاه‌های جدید داخل شهر و احداث ایستگاه پمپاژ شناور روی سد دوستی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، هزار و ۹۰۰ لیتر از کسری ۴هزار و ۱۵۰ لیتری آب مشهد جبران شد.  

وی تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون در شهرستان مشهد به‌عنوان بحرانی‌ترین شهر در کشور در حوزه آب، جیره‌بندی آب صورت نپذیرفته است و ‌موضوع مشارکت مردم در گذر از بحران آب بسیار مهم است.

گفتنی است در حاشیه این نشست برخی ‌داوطلبان واکنش سریع محلات، آموزش‌های لازم درباره اهمیت آب، بررسی علمی وضعیت آب در جهان، ایران، استان خراسان رضوی و مشهد، خشک‌سالی‌های اخیر و کاهش شدید منابع آب مشهد، تأثیر چشمگیر اصلاح الگوی مصرف بر میزان مصرف آب، تغییرات حجم مخازن آبخوان‌ها و چگونگی ایفای نقش اجتماعی در گذر از تنش آبی را دریافت کردند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.