بودجه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومانی جهت تملک حدود ۵۰۰ پلاک در سال جاری برای اجرای پروژههای عمرانی در سطح شهر تخصیص یافته است.
به گزارش شهرآرانیوز، عباس یوسف زاده مدیر عامل سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد در مرکز ۱۳۷، اظهار داشت: ما متعهدیم با هماهنگی مناطق، سازمان و شرکتهای شهرداری، املاک در مسیر پروژههای شهری را تملک نماییم که این مهم از محل اعتبارات نقدی، غیر نقدی و امتیازات، صورت میگیرد.
وی افزود: در این راستا، در ابتدای سال جاری بودجه حدود ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تملک در اختیار این سازمان قرار گرفت که این رقم در اصلاح بودجه به حدود ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و با این رقم حدود ۵۰۰ پلاک در برنامه تملک برای اجرای پروژههای شهری و عمرانی قرار دارد.
عباس زاده تصریح کرد: با تاکیدات شورای شهر، به دنبال افزایش رضایتمندی شهروندان در حوزه تملکات حرکت کردیم لذا مشکلات موجود در حوزه تملکات گذشته مانند عدم پرداخت وجوه برخی از صلح نامهها را شناسایی و حل آنها را در دستور کار قرار دادیم.
وی بیان داشت: همچنین در کمیسیون تملک، برش عملیاتی برنامه تملک به صورت سالانه و سهم هر منطقه و سازمان در هر سال مشخص شد. حجم تعهدات و برنامههای شهرداری مشهد برای تملک، بیش از ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در کمیسیون تملک، ۲ هزار میلیارد تومان از این مبلغ برای یک دوره ۴ ساله به تصویب رسید.
مدیر عامل سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد ادامه داد: با توجه به سنگین بودن مبلغ دو هزار میلیارد تومان، در گام دوم، اولویت بندی کرده و ۵۰۰ میلیارد تومان از پروژهها برای تملک در اولویت اول قرار گرفت. در گام بعد، اجرای تملکات اولویت اول نیز مقرر شد در ۳ سال انجام شود که در مرحله اول، برای سال جاری ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافت، در سال ۹۹ نیز ۲۰۰ میلیارد تومان برای تملک اختصاص مییابد.
یوسف زاده اظهار امیدواری کرد: تا پایان این دوره مدیریت شهری در سال ۱۴۰۰، اولویتهای اول تملک با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی، در مناطق و سازمان ها، برای اجرای پروژههای مختلف، انجام شود.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اهداف و وظایف سازمان زمین و مسکن، ساماندهی زمینهای حریم شهر است تا جلو ریزدانه شدن زمینها گرفته شود، در همین راستا وارد مذاکره با نماینده مالکان اراضی شالچی به مساحت ۲۰۰ هکتار در منطقه ۳ شده ایم تا هم سهم شهر را گرفته و هم پاسخگویی خوبی به مالکان داشته باشیم تا طبق طرحهای شهرداری، نسبت به ساخت و ساز اقدام نمایند و این محدوده بعد از ۱۸ سال از بلاتکلیفی، خارج شود، امیدواریم در کمتر از ۶ ماه تا یک سال، این بافت از حالت زمینهای رها که مزاحمت برای سایر ساکنین اطراف است، خارج شود و با مالکان به توافق برسیم.