دکتر مسعود فیروزی در گفت و گو با شهرآرانیوز با بیان اینکه با تقویت انگیزه جهادی میتوان در جهت رفع محرومیتزدایی گامهای موثری برداشت، گفت: بسیارند خیریههایی که مجوز تاسیس خود را از بهزیستی نگرفتهاند و تحت نظارت این سازمان نیستند اما همواره از هیچ حمایت و کمکی برای خدمترسانی به جامعه هدف این سازمان دریغ نکردهاند؛ در تامین اقلام معیشتی مددجویان، جهیزیه و و سایل کمک توانبخشی به بهزیستی همواره کمکهای قابل توجه و مداومی داشتهاند.
وی افزود: حوزه فعالیت موسسات خیریهای که از بهزیستی مجوز دریافت مینمایند به دو بخش عام و تخصصی تقسیم میشود. خیریههای عام المنفعه در هنگام تاسیس، حوزه فعالیت، هدف از تشکیل و راههای رسیدن به هدف را در اساسنامه تنظیم و به ثبت میرسانند و در راستای جذب مشارکتهای مردمی برای گروهی که در اساسنامه خود ذکر کردهاند از قبیل زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت و... خدمترسانی و فعالیت میکنند.
مدیرکل بهزیستی خراسانرضوی درخصوص خیریههایی که بهصورت تخصصی فعالیت میکنند، گفت: هدف این خیریهها ایجاد مراکز روزانه یا شبانهروزی است و بهصورت تخصصی در یک حوزه فعالیت میکنند به طور مثال مراکز نگهداری از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی یا مراکزی نظیر فیاض بخش، همدم فتحالمبین، شهید بهشتی و... که به افراد دارای معلولیت ارائه خدمت مینمایند، از جمله خیریههایی هستند که به صورت تخصصی فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه بهرهمندی از ظرفیت و توان خیرین نقش بسزایی در ارائه خدمات بهتر به محرومان و نیازمندان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایفا مینماید، گفت: منابع مالی بهزیستی محدود و نیازهای جامعه هدف نامحدود است، لذا نیازمند حمایت خیرین دریادل در تمامی حوزهها و در راستای خدمترسانی مطلوب به جامعه هدف میباشیم. یکی از برنامههای دولت سیزدهم بحث مردمیسازی است، بنابراین در سازمان بهزیستی تلاش میشود تا از حمایت خیرین، نیکوکاران و عامه مردم در خدمترسانی به نیازمندان و گروههای هدف،کمک بگیریم. .