کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

بهزیستی خراسان رضوی: شرکت ۳ هزار نفر در کارگاه‌های پیش از ازدواج

  • کد خبر: ۱۸۰۵۰۸
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
بهزیستی خراسان رضوی: شرکت ۳ هزار نفر در کارگاه‌های پیش از ازدواج
هدف کلی طرح آموزش پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب آگاهانه و صحیح در راستای تشکیل خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۳ هزار نفر در کارگاه‌های آموزشی قبل از ازدواج در استان خراسان‌رضوی شرکت نموده‌اند، گفت: حدود ۹۰ درصد این کارگاه‌ها به‌صورت رایگان برگزار می‌شود. هدف کلی طرح آموزش پیش از ازدواج، کمک به افراد برای انتخاب آگاهانه و صحیح در راستای تشکیل خانواده است. کلاس‌های آموزش پیش از ازدواج برای افراد ۱۵ تا ۳۰ سال مجردی که تصمیم به ازدواج دارند، در طول سال برگزار می‌گردد. در سه ماهه اول سال‌جاری نیز ۵۰۰ نفر از این آموزش‌ها بهره‌مند گردیده‌اند.

دکتر مسعود فیروزی افزود: آموزش‌های قبل ازدواج پایه و اساس پیشرفت رابطه زوج‌ها است. از دیرباز مداخلات زوج‌درمانی و خانوادگی بیشماری به‌منظور کاهش تجربه طلاق و یافتن راه‌هایی برای شکل‌گیری ارتباطی مطلوب وجود داشته که تا حدود زیادی اثربخش بوده‌اند؛ اما بسیاری از زوجین متعارض برای دریافت این مداخلات اقدام نمی‌کنند و در صورت اقدام نیز زمانی وارد فرایند این مداخلات می‌‎شوند که مشکلات زناشویی شکل پیچیده‌ای به‌خود گرفته است.

وی با اشاره به اینکه آموزش‌های پیش از ازدواج از سال ۱۳۸۷ به صورت رسمی در تمام کشور آغاز گردیده است، گفت: استراتژی عمده، در پیشگیری از طلاق و ارتقای سلامت زوجین بر آموزش پیش از ازدواج و پیشگیری اولیه تمرکز پیدا کرده است. آموزش‌های پیش از ازدواج در سطح دنیا به عنوان شیوه‌ای برای کاهش احتمال طلاق و همچنین افزایش رضایت زوجین از ازدواج‌شان ایجاد شده و به زوجین مهارت‌های ضروری در مورد شناخت خود، انتخاب همسر مناسب و نحوه رویارویی با مسائل ارتباطی را آموزش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی با بیان اینکه بسیاری از طلاق‌ها به این دلیل رخ می‌دهند که زوجین برای ازدواج آماده نبوده و در نتیجه تصمیمات ناپخته‌ای گرفته‌اند، گفت: برای داشتن یک ازدواج موفق پیشگیری بهتر از درمان است. شرکت در دوره‌های آموزش پیش از ازدواج و نیز مشاوره پیش از ازدواج می‌تواند به‌عنوان ابزاری موثر در جهت تصمیم‌گیری بهینه در فرآیند انتخاب همسر و افزایش پایداری و رضایت زوجین در زندگی مشترک کمک شایانی نماید.

وی افزود: این دوره‌ها به‌صورت تلنگری است که بر حساسیت افراد مجرد برای جدی گرفتن مشاوره‌های پیش از ازدواج و ترغیب آن‌ها برای شرکت در کلاس‌های بیشتر می‌افزاید. مدرسین این دوره‌ها دارای مدرک دکتری یا کارشناسی ارشد روانشناسی یا مشاوره می‌باشند که دوره‌های تربیت مربی ویژه تدریس در این کلاس‌ها را نیز با موفقیت گذرانده‌اند.

فیروزی خاطرنشان کرد: ایجاد درکی واقع بینانه از رابطه عاطفی و ازدواج، شناسایی باور‌های ناکارآمد در خصوص ازدواج و مقوله عشق، شناسایی عوامل مخرب در رابطه، موضوعات و شیوه گفتگو درباره آن‌ها درفرآیند آشنایی به قصد ازدواج، ملاک‌های صحیح انتخاب همسر و... بخشی از مفاهیمی است که در این دوره‌ها آموزش داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->