صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازدید آیت‌الله علم‌الهدی از قرارگاه جهادی هم‌‌محله امام رضا(ع) | فرهنگ میزبانی مشهدی‌ها در پویش‌های مردمی متجلی است

  • کد خبر: ۱۸۳۹۴۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: فرهنگ میزبانی مشهدی‌ها قدمی بیش از یک سده دارد و اینجاست که تلاش همه عزیزان در تکریم زائر دهه آخر صفر را می‌توان در استمرار یک سنت حسنه ذیل نام باکرامت امام هشتم(ع) دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در بازدید از فعالیت‌های قرارگاه جهادی هم‌محله امام رضا (ع) که عصر امروز برگزار شد، با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به زائران باید تا زمان بازگشت آخرین زائر به موطن خود ادامه داشته باشد، اظهار کرد: حقیقت این است که زائری که تمکن مالی داشته باشد، بدون شک برای اقامت شبانه در مشهدالرضا (ع) به هتل و مسافرخانه خواهد رفت و بنابراین، خدمتی که در موکب‌ها و مراکز اقامت ارزان‎قیمت ارائه می‌شود، مصداق خدمت خالصانه به مهمان مستضعف امام هشتم (ع) و موردعنایت و رضایت خاص حضرت خواهد بود.

وی افزود: فرهنگ میزبانی مشهدی‌ها نسبت به زائر مربوط به امسال و پارسال نیست بلکه قدمی بیش از یک سده دارد و مشهدی‌ها همیشه نسبت به فردی که به زیارت علی ابن موسی‌الرضا (ع) می‌آمده، خود را مکلف می‌دانستند. منشأ بسیاری از مهاجرت‌هایی هم که به مشهد اتفاق افتاده براساس همین مهمان‌نوازی دلسوزانه و مؤمنانه بوده و اینجاست که تلاش همه عزیزان در تکریم زائر دهه آخر صفر را می‌توان در استمرار یک سنت حسنه ذیل نام باکرامت امام هشتم (ع) دانست.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه این فرهنگ ریشه‌دار و باسابقه مشهدی‌ها به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد احیا شده و مسجد‌های سطح شهر به میدان آمده‌اند تا در مقام کانونی برای یک فعالیت اجتماعی فراگیر، محور میزبانی از زائران باشند.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: اینکه گفته می‌شود تا به امروز ۱۸۸ مسجد برای استقبال و پذیرایی از زائران دهه آخر صفر پای‌کار هستند، رویداد بسیار پسندیده و کریمانه‌ای است و امیدواریم این فرهنگ تا جایی توسعه پیدا کند که در این پیک‌های زیارتی، حتی یک زائر بلاتکلیف باقی نماند، زیرا هرچه مسئولان، ظرفیت‌های سازمانی را در خدمت این فریضه قرار دهند باز هم حقیقت این است که این امکانات محدود هستند و در این زمینه ضرورت وجود دارد که مساجد به‌عنوان مردمی‎ترین ظرفیت موجود به صحنه بیایند و میدان‌داری کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.