صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش ظرفیت مراکز اسکان زائران در مشهد| بوستان‌ها در حالت آماده‌باش هستند (۲۴ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۴۳۰۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲
معاون شهردار و قائم مقام ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد گفت: ظرفیت اسکان زائران از ۶۷ هزار نفر به ۷۰ هزار نفر افزایش یافته است.

حسین باغگلی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص ظرفیت اسکان زائران اظهار کرد: طبق آمار اعلامی حدود ۵۰ درصد از ظرفیت موقعیت‌های اسکان اضطراری که شهرداری مشهد آماده کرده است تا شب گذشته تکمیل شده و هر روز تا پایان ماه صفر، این آمار رو به افزایش است و مشکلی برای اسکان نخواهیم داشت.

قائم مقام ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد بیان کرد: افزایش ساعات خدمت به زائران در مراکز اسکان به صورت ۲۴ ساعته را در دستور کار قرار دادیم. پیش از این فقط از ساعت ۲۰ تا ۷ صبح پذیرش زائر را داشتیم اما اکنون به صورت شبانه روزی پذیرای زائران هستیم.

وی تاکید کرد: ظرفیت اسکان در سطح شهر از ۶۷ هزار نفر به ۷۰ هزار نفر شب خواب افزایش یافته است و زیر ساخت ایجاد ظرفیت ۱۰ هزار نفری نیز به صورت آماده باش در پارک‌ها و بوستان‌ها وجود دارد تا این آمار به ۸۰ هزار نفر شب خواب افزایش یابد.

باغگلی ادامه داد: اگر نیاز به افزایش ظرفیت اسکان وجود داشته باشد امکان ایجاد ظرفیت در بوستان‌های سطح شهر فراهم است. البته  از شب گذشته نیز بوستان جهانشهر را برای استفاده زائران مهیا کردیم و بعد از آن بوستان‌های ریحانه، ترافیک و وحدت نیز در حالت آماده باش قرار دارند. در مرحله بعد نیز می‌توانیم ۱۰ بوستان دیگر را به صورت آماده باش به این ظرفیت‌ها اضافه کنیم.

وی اظهار کرد: دو نوع ایستگاه خدمت رسانی به زائران داریم که یک دسته آن مربوط به ورودی هاست که سازمان فرهنگی و اجتماعی هم مستقیما با آن‌ها در ارتباط است و دستگاه‌های مردمی خدمت رسان در حوزه فعالیت خود مانند هلال احمر و اورژانس و بنیاد شهید و امور ایثارگران در برپایی موکب‌ها سهیم هستند. دسته دوم ایستگاه‌های مردمی است که برای تغذیه و پذیرایی خدمت رسانی می‌کنند.

باغگلی تاکید کرد: ۸ ایستگاه به صورت اختصاصی برای پذیرایی از زائران وجود دارد که ۵ ایستگاه مربوط به زائران پیاده و ۳ ایستگاه مربوط به زائران سواره است که زیرساخت‌های آن به عهده شهرداری است و با کمک مردم و دستگاه‌های خدمت رسان اداره می‌شود. موکب‌های مردمی نیز خود به دو دسته تقسیم می‌شوند که ۳۳۳ ایستگاه با مشارکت شهرداری برپا شده است و ۴۷۵ موکب نیز تنها مجوز از شهرداری گرفتند و تمام تجهیزات و حتی سازه هم به عهده خودشان بوده است که در مجموع ۸۰۰ موکب شب خواب و ایستگاه صلواتی هستند و در سطح شهر به صورت پراکنده حضور دارند.

قائم مقام ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد گفت: ثبت هیئات و آمار ورود زائران و راهنمایی و شناسایی افرادی که اسکان ندارند در ۸ ایستگاه مربوط به شهرداری مشهد انجام می‌شود و بخش موکب‌های مردمی با حضور تشکل مردمی جمعیت خدمتگزاران صورت می‌گیرد و تا امروز، خوشبختانه مشکل و چالشی در حوزه اسکان و پذیرایی زائران نداشتیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.