۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر راه: برای بازگشت زائران از مشهد به حدود ۶۶۰۰ اتوبوس نیاز است

  • کد خبر: ۱۸۴۲۸۹
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
معاون وزیر راه: برای بازگشت زائران از مشهد به حدود ۶۶۰۰ اتوبوس نیاز است
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: حدود ۶ هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس برای بازگشت زائران دهه پایانی صفر از مشهد مورد نیاز است.

به گزارش شهرآرانیوز داریوش امانی گفت: تأمین بخشی از اتوبوس‌ها و سرویس‌های حمل و نقلی از طریق پیش فروش بلیت توسط نرم افزار‌های رایانه‌ای صورت گرفته که بر همین اساس روزانه به ۸۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز داریم.

وی افزود: روزانه به همین تعداد اتوبوس از طریق فروش فوق العاده بلیت از سایر بخش‌ها نیاز داریم که تأمین هم شده است و در نهایت با پیش بینی‌های صورت گرفته امیدواریم مشکل خاصی برای بازگشت زائران با ناوگان حمل و نقل عمومی نداشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: حدود ۶ هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس برای بازگشت زائران دهه پایانی صفر از مشهد مورد نیاز است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: مسافران و زائران همانگونه که اقدام به تهیه بلیت رفت اتوبوس خود کرده اند بایستی بلیت برگشت خود را نیز از قبل تهیه کرده باشند تا برای بازگشت و تهیه بلیت کار خود را به ساعات پایانی آخر ماه صفر موکول نکنند چرا که در روز‌های پایانی ماه صفر تأمین ناوگان برای ما مشکلاتی را به همراه دارد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->