به گزارش شهرآرانیوز، نمایش «رویای اسبی به نام شبرنگ»، نمایشی با موضوع زندگینامه کیخسرو از توران تا ایران و مبتنی بر شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی است که «مهدی سیم ریز» نویسندگی و «محمد جهانپا» کارگردانی آن را عهدهدار هستند و قرار است از ۹ آبان ماه در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه برود.
در این نمایش پر بازیگر، چهار نسل از بازیگران مشهدی ایفای نقش میکنند. «محمد تقینژاد»، «علی سوزنچی»، «سید مهران مطیع»، «امیر احسان امیرپور»، «جلال کریمزاده»، «علی نوروزیان»، «سید علی موسویان»، «صادق سفیدباغی»، «نازیلا نوروزی»، «امیر سرداریان»، «امیرحسین مالکی»، «محمدتقی اثنیعشری»، «یزدان منیریان»، «نیما پسندیده»، «دانیال نامدار»، «مهرانا عبداللهیان»، «فرزانه شجاعی»، «سجاد چزگی»، «ایمان سیدی»، «صالح غلامی»، «عباس مشمولی»، «ابوالفضل بیدل»، «محمدجواد میرزایی»، «محمد اندوختی»، «هلیا قاسمیان»، «حسین غلامزاده»، «حجت زحمتی»، «نجمه موحد»، «بهار یوسفپور»، «فهیمه فکور» و «مهدی قربانی» نقشآفرینان این نمایش هستند.
طراحی حرکات و بازیگردانی را «وحید ممیزی» بر عهده دارد و «مهدی شریفی» به عنوان طراح صحنه، «نازیلا نوروزی» به عنوان دستیار کارگردان، «محبوبه سلطانی» به عنوان طراح لباس، «محمود کریمی» به عنوان طراح نور، «مبین قهرمانی» به عنوان آهنگساز، «محسن محمد میرزایی» به عنوان نقاش دیجیتال پوستر، «مصطفی قدرتی» به عنوان مدیر تولید، «معراج حقیقی»، «محمد صالح قربانی» و «ناهید غفوری» به عنوان منشی صحنه و «رضا پژواک» به عنوان روابط عمومی، در کنار محمد جهانپا، عوامل تولید این نمایش هستند.
نمایش «رویای اسبی به نام شبرنگ» از ۹ تا ۱۹ آبان ماه، ساعت ۱۸ هر شب در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه میرود و علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیط، به نشانی gishot.ir مراجعه کنند.
«محمد تقی نژاد» بازیگر پیشکسوت استان که در گذشته نیز با محمد جهانپا همکاری داشته و در این نمایش نیز نقش آفرینی میکند، ضمن ابراز امیدواری نسبت به بازخوردهای مثبت این نمایش پربازیگر و پرکار میگوید: برای اینکه خانوادهها از تاریخ گذشته و اسطورههای ایران مطلع شوند، لازم است شاهنامه را یک بار از اول تا آخر بخوانند.
وی میافزاید: در گذشته، سنتهایی مانند شاهنامهخوانی مرسوم بود و قهوهخانهها زمانی به عنوان یکی از مهمترین پایگاههای شاهنامهخوانی به حساب میآمدند که این موضوع به دست فراموشی سپرده شده است. امیدواریم بتوانیم از طریق صحنه نمایش، مردم را به مطالعه درباره اسطورههای ایران و شاهنامه فردوسی علاقهمند کنیم.
«علی سوزنچی» دیگر پیشکسوت نمایش استان نیز که در این کار ایفای نقش میکند و پیش از این نیز در نقشهای اسطورهای مبتنی بر شاهنامه فردوسی حضور پیدا کرده است، میگوید: متأسفانه در حال حاضر میزان مطالعه کتاب کاهش پیدا کرده و شاید دیدن نمایشهای تاریخی بتواند انگیزههای مطالعه را در جوانان افزایش دهد.
وی میافزاید: ما هم باید اسطورهها را به گونهای به جوانان معرفی کنیم که در آنها حس وطن دوستی و انسانیت تقویت شود. نبردهای اسطورههای بزرگ ایران هم در همین مسیر بوده است. نباید آنها را به گونهای معرفی کرد که برداشت شود آنها فقط روحیه جنگاوری و نبرد داشتهاند و به چیزی جز جنگ فکر نمیکردهاند.