صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

بیش از ۶۰ درصد افراد بستری شده دارای بیماری زمینه‌ای هستند

  • کد خبر: ۱۹۱۸۱
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۶۳ درصد از افراد بستری شده با علائم حاد تنفسی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه دارای بیماری زمینه‌ای هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه بازدید قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی از دبیرخانه مراقبت و درمان کووید -۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر مراکز خدمات جامع سلامت آماده خدمات رسانی به شهروندان در سطح یک هستند خاطر نشان کرد: در صورت وجود علائم مشابه ابتلا به کووید –۱۹ بر اساس چک لیست های استاندارد، بیماران به ۷ مرکز سطح دو که در این زمینه در نظر گرفته شده، ارجاع داده می شوند.

 

دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه در ۷ کلینیک سطح دو ضمن معاینات تخصصی بر روی بیماران، آزمایشات اولیه نیز از مراجعین گرفته می شود خاطر نشان کرد: در صورت وجود علائم بیمار با فرم ارجاع به بیمارستان مرجع که در این زمینه بیمارستان شریعتی با ۲۰۰ تخت بستری تعیین شده است، منتقل می شود.

 

وی با بیان اینکه شرط بستری شدن در بیمارستان شریعتی دارا بودن فرم ارجاع برای بیماران است تصریح کرد: به منظور انتقال بیماران از مراکز سطح دو به بیمارستان مرجع، چند دستگاه آمبولانس به تجهیزات مورد نیاز تجهیز شده است.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه آمبولانس هایی که بیماران مشکوک به ویروس کووید -۱۹ را انتقال می دهند بلافاصله پس از اتمام کار، ضد عفونی و مجدد وارد چرخه فعالیت می شود اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۱ درصد تخت های بیمارستان های دیگر نیز آماده شده است تا در صورت نیاز از آن ها استفاده شود.

 

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه به طور متوسط شش هزار و ۷۰۰ تماس با مراکز اطلاع رسانی دانشگاه در زمینه این بیماری گرفته می شود اظهار کرد: اگر اقدامات و پیش بینی های لازم به شکل برنامه ریزی شده صورت نمی گرفت شهروندان با کوچکترین علائم مجبور به مراجعه به اورژانس بیمارستان ها و در نتیجه افزایش ازدحام در مراکز درمانی می شد.

 

وی با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه کووید -۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارکرد: در این آزمایشگاه مراحل اولیه انجام و تنها برای تایید نهایی نمونه ها به انستیتو پاستور تهران ارسال می شود.

 

دکتر بدیعی با بیان اینکه افزایش تقاضای مصرف ماسک و مواد ضد عفونی کننده موجب کاهش این محصولات در بازار شده است خاطر نشان کرد:" بر اساس پیگیری هایی که به شخصه از اساتید دانشگاه های پکن داشته ام"، استفاده از ماسک برای همگان توصیه نمی شود بلکه رعایت بهداشت فردی و شستشوی دست ها با آب و صابون بهترین راهکار پیشگیری از این بیماری محسوب می شود.

 

وی تاکید کرد: استفاده از ماسک بیشتر در مراکز درمانی توصیه می شود که از مسئولان می خواهیم که در این زمینه دانشگاه را مورد حمایت قرار دهند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کادرهای  پزشکی، پرستاری و بهداشتی که به صورت شبانه روزی در خط مقدم قرار دارند و در حال خدمات رسانی به مردم هستند قدردانی کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.