به گزارش شهرآرانیوز، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی روز جمعه گفت: به علت اهمیت تامین کالاهای مورد نیاز مردم برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا کمیته مزبور ذیل ستاد استانی مبارزه با کرونا با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، دستگاههای نظارتی و اجرایی استان تشکیل شده است.
علی رسولیان افزود: این کمیته وظیفه سیاست گذاری و بسترسازی برای افزایش تولید مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا توسط واحدهای تولیدی زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاههای علوم پزشکی، تعریف شبکه توزیع این مواد و تجهیزات و ساماندهی توزیع آنها در سطح بازار و نظارت بر قیمتها کالاهای مورد نظر را برعهده دارد.
وی اضافه کرد: به علت اهمیت موضوع مقابله با کرونا، از ابتدای هفته تاکنون دو نشست کارگروه تعزیرات، دو نشست کارگروه تنظیم بازار و دو نشست با حضور صاحبان واحدهای تولیدی ملزومات پیشگیری از کرونا در استانداری خراسان رضوی برگزار شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت:نیازهای اولیه واحدهای تولیدکننده مواد و تجهیزات مقابله با کرونا توسط کمیته تامین، توزیع و نظارت بر توزیع کالاهای مورد نیاز مقابله با کرونا شناسایی شده که عمده نیاز آنها به ماده الکل است.
رسولیان افزود: افزایش تولید الکل به منظور تامین نیاز واحدهای تولیدی مزبور صدور مجوزهای جدید برای واحدهای تولیدی توسط دانشگاه علوم پزشکی، تسریع در شناسایی و ارزیابی تقاضاها و صدور مجوز برای متقاضیان راهاندازی واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: متقاضیان زیادی برای راهاندازی واحد تولیدی الکل در خراسان رضوی وجود دارند که در این راستا در هفته جاری پنج مجوز جدید برای متقاضیان در این زمینه صادر شده است.
مسوول کمیته تامین، توزیع و نظارت بر کالا برای مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: افزایش شیفت کاری واحدهای تولیدی ملزومات مقابله با کرونا به ویژه تولید الکل، شناسایی واحدهای جدید متقاضی الکل و واردات این ماده از استانهای دیگر از مصوبات این کمیته است.
رسولیان افزود: در این کمیته مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی مشهد و خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی نیازهای واحدهای تولیدی ملزومات مقابله با کرونا را شناسایی کنند تا این موارد در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی که روز یکشنبه هفته آینده برگزار میشود مطرح و به سرعت برای تامین آن چاره جویی شود.
وی ادامه داد: کل تولیدات مربوط به ملزومات مقابله با کرونا در ابتدا در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار میگیرد تا از طریق آنها نیازهای واحدهای درمانی، بیمارستانها و مراکز بهداشتی در زمینه کرونا تامین شود.