صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی نوجوان | ذرت آب‌پــز

  • کد خبر: ۱۹۲۷۴۷
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
ذرت یا همان بلال یکی از خوراکی‌های خوش‌مزه و دوست‌داشتنی است. روش‌های پخت ذرت مختلف است مثلا کبابی، آب‌پز، تنوری یا داخل فر.

ذرت یا همان بلال یکی از خوراکی‌های خوش‌مزه و دوست‌داشتنی است. روش‌های پخت ذرت مختلف است مثلا کبابی، آب‌پز، تنوری یا داخل فر. امروز می‌خواهیم با یک روش سالم و خوش‌مزه بلال درست کنیم.

ابتدا پوست و چوب بلال‌ها را جدا کنید. آن‌ها را زیر آب سرد بشویید تا قسمت‌های اضافه‌ی روی آن گرفته شود. می‌توانید بلال‌ها را از وسط نصف کنید تا سایز آن‌ها کوچک‌تر شود.

یک قابلمه را آب کنید. بلال‌ها را داخل آن بگذارید و روی گاز بگذارید تا بجوشد. پس از حدود ۱۰ دقیقه بلال‌ها را امتحان کنید. چه‌طوری؟

خیلی راحت! یک چنگال را در بلال فرو کنید. اگر نرم بود، می‌توانید از روی گاز بردارید. بلال‌ها را توی یک بشقاب بچینید. روی آن‌ها نمک و فلفل بریزید. بعد کمی کره روی آن‌ها بمالید.

وقتی بلال سرد شد، می‌توانید این خوراکی خوش‌مزه و مفید را نوش جان کنید. این خوراکی خوش‌مزه خواص بسیاری هم دارد. سرشار از ویتامین و پروتئین و خیلی هم خوش‌رنگ است!

 

چی لازم داریم؟

بلال
به تعداد دلخواه
نمک و فلفل 
به اندازه‌ی لازم
کره 
به اندازه‌ی دلخواه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.