مرجان اسماعیلی - یکی از غذاهایی که بهراحتی درست میشود پورهی سیبزمینی و هویج است. مخلوط رنگ هویج را با سیبزمینی تصور کنید! به قول قدیمیها، چه خوشرنگولعاب! تازه فقط رنگش که خوب نیست، کلی هم خاصیت دارد.
هویج برای چشم، پوست و مو مفید است و سبب سمزدایی از بدن میشود. سیبزمینی هم ویتامینهای مختلفی دارد که برای سلامت بدن لازمند. پس برویم طرز پخت این غذا را یاد بگیریم.
سیبزمینی را پوست میگیریم و آن را به چند تکه تقسیم میکنیم. هویج را هم چند تکه میکنیم. اگر لازم است، پوست هویج را هم میگیریم. مواد را داخل قابلمه میریزیم و یک لیوان سرخالی آب اضافه میکنیم.
حواستان باشد آب زیاد نریزید که به جای پوره، سوپ از آب درنیاید! مواد را روی گاز میگذاریم و بعد از ۱۵ دقیقه، آنها را با چنگال چک میکنیم. اگر نرم شده بود، مواد آماده هستند.
هویج و سیبزمینی پخته را در ظرف میریزیم و با گوشتکوب یا قاشق بزرگ خوب له میکنیم. بعد کره را به این مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم. به دلیل اینکه مواد داغ هستند، کره زود آب میشود.
به مقدار لازم، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. حالا طعم کره و نمک و فلفل حسابی مخلوط شده است و غذای خوشمزهی ما آمادهی خوردن است.
چی لازم داریم؟
هویج
متوسط یک عدد
سیبزمینی
متوسط یک عدد
کره
به مقدار دلخواه
نمک و فلفل
به مقدار لازم