مرجان اسماعیلی - امروز میخواهیم با هم بورانی اسفناج بپزیم. اسفناج یکی از سبزیجات مفید این فصل است. کلی فیبر، ویتامین و آهن دارد. پس حتما این غذا را امتحان کنید!
اول باید اسفناجها را تمیز بشوییم. بعد آنها را درشت خرد میکنیم. مواظب دستتان باشید و از یک بزرگتر کمک بگیرید. اسفناجهای خردشده را داخل قابلمه میریزیم و کمی آب (حدود دو قاشق غذاخوری) به آن اضافه میکنیم.
زیر گاز را روشن و شعله را کم میکنیم تا بخارپز شوند. اسفناج یک سبزی زودپز است. برای همین، پختن آن زیاد طول نمیکشد. پس از اینکه اسفناجها نرم شد، سیر را رنده و به آن اضافه میکنیم.
بعد هم نمک و فلفل! بورانی ما تقریبا به مراحل آخر رسیده است. البته اول باید سرد شود. صبر میکنیم اسفناجها سرد شود. بعد مواد را داخل ظرف میریزیم و ماست را اضافه میکنیم. حالا یک غذای سبز و سفید خوشمزه و مقوی داریم. نوش جان!
چی لازم داریم؟
اسفناج
یک کیلو
ماست چکیده
دو پیمانه
سیر
سه حبه
نمک و فلفل
به اندازهی لازم