صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی نوجوان | بورانی اسفناج

  • کد خبر: ۱۹۵۴۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
امروز می‌خواهیم با هم بورانی اسفناج بپزیم. اسفناج یکی از سبزیجات مفید این فصل است. کلی فیبر، ویتامین و آهن دارد. پس حتما این غذا را امتحان کنید!

مرجان اسماعیلی - امروز می‌خواهیم با هم بورانی اسفناج بپزیم. اسفناج یکی از سبزیجات مفید این فصل است. کلی فیبر، ویتامین و آهن دارد. پس حتما این غذا را امتحان کنید!

اول باید اسفناج‌ها را تمیز بشوییم. بعد آن‌ها را درشت خرد می‌کنیم. مواظب دستتان باشید و از یک بزرگ‌تر کمک بگیرید. اسفناج‌های خردشده را داخل قابلمه می‌ریزیم و کمی آب (حدود دو قاشق غذاخوری) به آن اضافه می‌کنیم.

زیر گاز را روشن و شعله را کم می‌کنیم تا بخارپز شوند. اسفناج یک سبزی زودپز است. برای همین، پختن آن زیاد طول نمی‌کشد. پس از اینکه اسفناج‌ها نرم شد، سیر را رنده و به آن اضافه می‌کنیم.

بعد هم نمک و فلفل! بورانی ما تقریبا به مراحل آخر رسیده است. البته اول باید سرد شود. صبر می‌کنیم اسفناج‌ها سرد شود. بعد مواد را داخل ظرف می‌ریزیم و ماست را اضافه می‌کنیم. حالا یک غذای سبز و سفید خوش‌مزه و مقوی داریم. نوش جان!

 

چی لازم داریم؟

اسفناج  
یک کیلو

ماست چکیده 
دو پیمانه

سیر 
سه حبه

نمک و فلفل 
به اندازه‌ی لازم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.