سید امیر شوشتری روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: ممکن است مدارس به صورت سلیقهای در حال اجرای این طرح باشند چراکه پیش از این طرح نیز اجرای برنامههای آموزشی بدون بهرهگیری از کتاب و شیوههای نوین آموزشی در مدارس انجام شده است.
وی ادامه داد: تاکنون برای اجرای طرح مذکور دستورالعمل سراسری داده نشده است.
مدیرکل آموزشوپرورش خراسان رضوی بیان کرد: کم و کیف تعریف این طرح بسیار مهم است و بر این اعتقادیم که اگر تعریف و بهرهبرداری از این روز درست باشد، طرح بسیار خوبی است.
وی افزود: فراگیریهای بسیار زیادی وجود دارد که نیاز به کتاب و کلاس برای ارائه آنها نیست و در محیط آزاد و بدون کتاب امکان آموزش آنها وجود دارد.
شوشتری با بیان اینکه ارائه این آموزشها همیشه در بین برنامهها وجود دارد، گفت: اجرای طرح «روز بدون کیف و کتاب» در اصل به معنای تجمیع فعالیتهای مذکور در یک روز و نامگذاری آن روز در این شکل و شمایل است که تمامی برنامههای روایتگری، ورزشی و برنامههای دیگر در همان یک روز تجمیع میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش خراسان رضوی اجرای این برنامه را مثبت ارزیابی کرد و تأکید کرد: در صورت اجرای درست این طرح و برگزاری مؤثر این روز قطعاً آموزشها برای دانش آموزان بسیار مفید است چراکه ۱۰۰درصد نیاز به تغییر در شیوههای تدریس و آموزش و نیز تنوع بخشیدن به انواع و اقسام آموزشها داریم، زیرا آموزش را تنها به پای تخته رفتن معلم و دانشآموز نمیدانیم.
وی اظهار امیدواری کرد: سازمان پژوهش و تدوین کتب درسی در وزارت آموزشوپرورش در تدوین شیوههای تدریس و ساعتبندیهای درنظر گرفته شده طی یکسال آینده به نتیجه مفید برسد.