ارائه روزانه خدمات درمانی به بیش از ۳ هزار زائر در درمانگاه امام‌رضا(ع) نجف اشرف + فیلم رویداد هنری "روضه هنری عاشورا" با رویکرد بین‌المللی در حرم مطهر رضوی برگزار شد موج بازگشت زائران اربعین از امروز آغاز شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران عبور کردند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ویژه برنامه «دچار» روایتی متفاوت از اربعین حسینی تصویر کم‌نظیر از استاد فرشچیان در لباس خادمی امام رضا(ع) + عکس ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دانش‌آموزان مشهدی مهمان سفره حضرت رضا (ع) شدند

  • کد خبر: ۱۹۷۶۱۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۶
دانش‌آموزان مشهدی مهمان سفره حضرت رضا (ع) شدند
مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی از طرح اطعام دانش‌آموزان نیازمند مشهدی در قالب پویش چهارشنبه‌های امام‌رضایی خبر داد و گفت: محوریت این طرح ویژه برای مدارس و مراکز آموزشی حاشیه شهر مشهد تدارک دیده شده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، هادی غلامی در جریان اجرای این طرح در دبستان عادل مشهدی اظهارکرد: خادمان و خادمیاران آستان قدس رضوی به همراه خیران نیک‌اندیش چهارشنبه هر هر هفته در قالب پویش چهارشنبه‌های امام‌رضایی به مدارس حاشیه شهر مشهد مراجعه کرده و طی مراسمی معنوی، دانش‌آموزان این مراکز را مهمان سفره متبرک امام هشتم (ع) می‌کنند.
وی با بیان این که این طرح تا پایان سال تحصیلی جاری ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: در همین راستا خادمان و خادمیاران آستان قدس رضوی در این مدت میزبان دانش‌آموزان مقاطع دبستان و متوسطه در نقاط کم‌برخودار خواهند بود.


مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی همچنین به ارائه خدمات جانبی این مجموعه دیگر دانش‌آموزان محروم این مناطق اشاره کرد و گفت: در همین راستا خدماتی همچون خدمات اجتماعی در حوزه سلامت و درمان و ارائه بسته‌های معیشتی برای این قشر در نظر گرفته شده است که با معرفی شبکه مدارس به بنیاد کرامت رضوی، اقدامات لازم در حوزه محرومیت‌زدایی از سوی خادمیاران آستان قدس رضوی صورت خواهد پذیرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->