صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جلسه بررسی طرح‌های اضطراری آبرسانی به ریاست معاون اول رییس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز محمد مخبر در این جلسه از مدیریت منابع آب به عنوان یک امر ضروری و مهم به ویژه در شرایط خشکسالی کشور یاد کرد و گفت: وزارت نیرو باید با توجه به میزان اندک بارش‌ها، مدیریت منابع آب و نظارت بر نحوه مصرف در بخش‌های صنعت، کشاورزی و خانگی را به عنوان یک مأموریت مهم در دستور کار داشته باشد.

معاون اول رییس‌جمهور اظهار داشت: کم آبی مشکلی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن عبور کرد و پیامد‌های آن را نادیده گرفت؛ از این رو باید برای مدیریت منابع آب و تأمین آب پایدار، برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم تا در فصل تابستان و پیک مصرف دچار مشکل نشویم.

در این جلسه وزیر نیرو گزارشی از وضعیت آب سال جاری و طرح‌های اضطراری تأمین آب شرب ارائه کرد و پس از بحث و بررسی تصمیمات لازم برای تأمین منابع مالی مورد نیاز اجرای این طرح‌های اضطراری اتخاذ شد.

در این نشست که رییس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشت، گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در راستای تأمین آب برخی مناطق و شهر‌ها از جمله استان سیستان و بلوچستان و زاهدان ارائه شد که حفر و تجهیز بیش از ۱۰۰ حلقه چاه، احداث بیش از ۷۰ کیلومتر خط لوله آبرسانی و نصب ایستگاه‌های پمپاژ از جمله این اقدامات بود.

همچنین در این گزارش اعلام شد که کار ساخت تجهیزات آب شیرین‌کن‌های منطقه‌ی سیستان به اتمام رسیده و به زودی حمل و انتقال آن به داخل کشور آغاز خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد توانا
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
با سلام- هنوز هم تاکید میکنیم ما مشکل آب نداریم مشکل ما مدیران ضعیف استانی هستند.
- آیا وقت آن نرسیده که در فصول خشک و کم بارش، به فکر لایروبی پشت سد های استان باشیم تا حجم ذخیره آب استان هر ساله کاهش محسوسی نداشته باشد؟
- آیا وقت آن نرسیده برای سیراب کردن سفره های زیرزمینی آب دشت مشهد از اردوهای جهادی دانشجویی و دانش آموزی در ساخت آب بند و سیل بند مسیرهای کوهستانی استفاده کنیم تا بجای خسارت سیل، ذخیره آب استان افزایش یابد؟