صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمریکا: برنامه‌ای برای خروج نیرو‌هایمان از عراق نداریم

  • کد خبر: ۲۰۵۱۴۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
پنتاگون اعلام کرد در حال حاضر قصد ندارد نیرو‌های خود در عراق را که حدود ۲۵۰۰ سرباز هستند از این کشور خارج کند.

به گزارش شهرآرانیوز، باوجود اینکه بغداد هفته گذشته از آغاز روند خروج نیرو‌های ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا از عراق خبر داد، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرده است که در حال حاضر قصد خارج کردن نیرو‌های خود از عراق را ندارد.

پاتریک رایدر، ژنرال نیروی هوایی آمریکا در یک نشست خبری گفت: در حال حاضر، من از هیچ برنامه‌ای برای خروج نیروهای‌مان مطلع نیستم. ما همچنان بر ماموریت شکست داعش متمرکز هستیم.

وی در ادامه مدعی شد که نیرو‌های آمریکایی به دعوت دولت عراق در این کشور حضور دارند.

رایدر همچنین خاطرنشان کرد که از اطلاعیه بغداد به وزارت دفاع آمریکا درباره تصمیم برای خروج نیرو‌های آمریکایی بی اطلاع است و به خبرنگاران گفت که برای دریافت اطلاعات درباره هر گونه گفت‌وگوی دیپلماتیک در این زمینه به وزارت امورخارجه مراجعه کنند.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، این در حالی است که دفتر محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای از آغاز اقداماتی برای بیرون راندن نیرو‌های آمریکایی در پی حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در بغداد خبر داد که توسط دولت بغداد به شدت محکوم شد.

پنتاگون اعلام کرد که در این حمله یک رهبر شبه نظامی که بنابر ادعای واشنگتن مسئول حملات اخیر به پرسنل آمریکایی بوده است، کشته شد.

دفتر سودانی در این بیانیه تصریح کرد که کمیته‌ای تشکیل خواهد شد تا «تدابیری برای پایان دادن به حضور نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی در عراق برای همیشه فراهم کند».

حمله روز پنج‌شنبه ایالات متحده درست چهار سال پس از حمله دیگری در بغداد انجام شد که منجر به شهادت قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران شد.

جو بایدن، رئیس جمهور و لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده پیش از اینکه آستین در روز سال نو در بیمارستان بستری شود، از قبل مجوز حمله را صادر کرده بودند.

ایالات متحده علاوه بر حدود ۲۵۰۰ سرباز خود در عراق، ۹۰۰ سرباز در سوریه دارد و ادعا می‌کند به نیرو‌های محلی در تلاش برای جلوگیری از ظهور مجدد گروه تروریستی داعش کمک می‌کند که در سال ۲۰۱۴ بخش‌های زیادی از هر دو کشور را تصرف کرده بود.

از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ماه اکتبر، ارتش ایالات متحده حداقل ۱۰۰ بار در عراق و سوریه مورد حمله قرار گرفته است که معمولاً با ترکیبی از راکت‌ها و پهپاد‌های تهاجمی یک طرفه به آن‌ها حمله می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.