درباره آینده جنگ غزه باید گفت که اولا این جنگ یک جنگ فرسایشی است و همان طور که شاهدش هستیم، بیش از سه ماه از آغاز درگیریها میگذرد و هنوز افق خیلی مشخصی وجود ندارد که چه زمانی به پایان خواهد رسید.
البته طبیعی هم هست که این جنگ یک جنگ ادامه دار باشد؛ چرا که در عملیات طوفان الاقصی برای نخستین بار کیان و حیثیت رژیم صهیونیستی و سیستم اطلاعاتی این رژیم کاملا زیر سؤال رفت و تصویر شکست ناپذیری آن کاملا به هم ریخت؛ بنابراین اسرائیل همچنان نمیخواهد که این شکست را بپذیرد و تلاش میکند که با به دست آوردن یکسری موفقیتها بتواند آن شکست را جبران کند و چهره مخدوش و ضعیف شده خود در اذهان عمومی جهان را تغییر دهد. اما واقعیت میدان چیز دیگری است.
همان طور که در این مدت اسرائیلیها نتوانستند دستاوردی جدی داشته باشند، به نظر میرسد که در ادامه هم همین طور خواهد بود و برای همین، این جنگ یک جنگ فرسایشی خواهد بود و در شرایط بین المللی هم رژیم صهیونیستی امید چندانی ندارد، چراکه آمریکا از روز اول این جنگ توان خودش را پای کار آورده و حمایتهای لازم را از آنها داشته است.
مسئله این است که اساسا با توجه به تحولات جهانی و به طور مجموع با توجه به تغییر نظم جهانی و چرخش قدرت از غرب به شرق، نه تنها آمریکا، بلکه دیگر متحدان رژیم صهیونیستی هم کمک چندانی نمیتوانند به این رژیم بکنند و این را در فاصله سه ماه جنگ همگان دیدند و به عکس جبهه مقاومت کاملا تقویت شده، کاملا به هم نزدیک شده و متحد در حال عمل کردن است؛ بنابراین پیش بینی میشود که این جنگ به افول قدرت رژیم صهیونیستی و حتی زوال این رژیم منجر شود؛ البته زمان بر خواهد بود و حتی ممکن است این جنگ تا چند سال ادامه پیدا کند.
در کوتاه مدت ممکن است ما شاهد آتش بس باشیم، ولی قطعا صهیونیستها به گونهای دیگر این جنگ را ادامه خواهند داد و ممکن است جبهه جنگ و زمین بازی را تغییر دهند و ممکن است به سمت حزب ا...، انصارا... و حتی ایران جبهه گشایی کنند؛ چراکه در این شرایط اسرائیل تقریبا چیزی برای از دست دادن ندارد؛ لذا ما در ایران و جبهه مقاومت باید کاملا هوشیار عمل کنیم و مراقب باشیم تا بی گدار به آب نزنیم. القصه که به سمت یک شرایط ناپایدار با تحولات جدی پیش میرویم که البته پایان آن به لطف خدا با پیروزی نهایی جبهه مقاومت همراه خواهد بود.