به گزارش شهرآرانیوز، حامد فیضالهی با تاکید بر لزوم مدیریت بهینه منابع آبی مورد نیاز فضای سبز شهری گفت: در سالهای اخیر با توجه به کاهش نزولات آسمانی و افت سطح سفرههای آب زیرزمینی میزان تنش وارد شده به درختان بویژه درختان آبدوست افزایش یافته و اتخاذ تدابیری برای بهرهمندی حداکثری گیاه از مراحل آبیاری ضروری است.
وی افزود: طی سالهای اخیر مدیریت شهری تلاش کرده تا با استفاده از روشهای نوین آبیاری نسبت به تامین نیاز آبی درختان بویژه در فصول گرم سال اقدام کند.
فیض الهی آبیاری زیرسطحی را از جمله روشهای نو و کارآمد معرفی کرد و گفت: در این شیوه، همزمان با اجرای عملیات چالکود درختان، لولههای مشبک آبرسان در عمق خاک و اطراف ریشه درختان جایگذاری میشود و آب مستقیما به ریشه درختان میرسد که افزایش بازدهی آبیاری را به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل بهبود محیط زیست شهری افزود: این روش برای آبیاری درختانی همچون چنار که نیاز آبی بالایی دارند مناسب است، همچنین در مواردی که بستر کاشت، فشرده و متراکم بوده و آبخور مناسب برای درخت وجود ندارد، کمک شایانی به آبرسانی ریشهها میکند؛ از دیگر مزایای اجرای این روش، استفاده از تاسیسات نصب شده جهت برنامههای تزریق کود در ناحیه ریشه است.
حامد فیض الهی در پایان اظهار کرد: نتایج اجرای این طرح که به صورت آزمایشی و با همکاری ادارات فضای سبز مناطق و سازمان پارکها و فضای سبز در مناطق ییک (بولوارهای ارشاد و احمدآباد)، ۶ (بولوار هفده شهریور)، ۸ (خیابان کوهسنگی)، ۱۰ (بوستان خطی ارغوان) و ۱۱ (بوستان ملت) عملیاتی شده، بررسی خواهد شد و در صورت نیاز در سایر نقاط فضای سبز شهری نیز اجرایی خواهد شد.