صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«نوازشریف» و «زرداری» برای تشکیل دولت ائتلافی در پاکستان ائتلاف کردند

  • کد خبر: ۲۱۱۰۷۶
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
رهبران حزب مسلم لیگ (نواز) و حزب مردم پاکستان، در دیداری بر سر تشکیل دولت ائتلافی در مرکز و پنجاب توافق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهباز شریف و آصف‌علی زرداری، رؤسای احزاب «مسلم لیگ (نواز)» و «مردم پاکستان» در دیداری بر سر تشکیل حکومت ائتلافی در مرکز و پنجاب توافق کرده‌اند.

«جئو نیوز» گزارش داد رؤسای دو حزب، ضمن توافق بر سر تشکیل حکومت ائتلافی، تصمیم گرفتند در نشست‌های بعدی درباره چگونگی تقسیم قدرت و اینکه چه کسی کدام کرسی‌ها را احراز کند، گفتگو خواهند کرد.

در این گزارش آمده است رؤسای دو حزب حدود ۴۵ دقیقه در خانه «محسن تقوی» سروزیر موقت پنجاب رایزنی کرده و توافق کردند که برای پاکستان به طور مشترک کار کنند.

این رسانه پاکستانی به نقل از منابع خود نوشت شهباز شریف از رهبران حزب مردم پاکستان خواسته که با حزب مسلم لیگ (نواز) به خاطر ثبات سیاسی و اقتصادی پاکستان گفتگو کنند.

براساس این گزارش، دو طرف همچنین از سایر احزاب پاکستان خواستند برای نجات کشورشان با تشکیل حکومت ائتلافی موافقت کنند.

نتایج نهایی انتخابات سراسری پاکستان اعلام نشده است، اما پیش از این نواز شریف و پس از آن عمران خان مدعی پیروزی در انتخابات شده‌اند.

براساس تازه‌ترین گزارش منتشر شده توسط کمیسیون انتخابات پاکستان، تاکنون نتیجه انتخابات ۲۵۰ کرسی از مجموع ۲۶۶ کرسی پارلمان پاکستان که سرنوشت آن از طریق انتخابات مستقیم گرفته می‌شود، مشخص شده است.

براساس این گزارش، نامزد‌های مستقل ۹۹ کرسی را به‌دست آورده‌اند، ۷۱ کرسی را نامزدان حزب «مسلم لیگ (نواز)» از آن خود کرده‌اند و حزب «مردم پاکستان» نیز ۵۴ کرسی را تصاحب کرده است.

به گزارش «داون نیوز»، نامزد‌های مستقل تحت حمایت «تحریک انصاف» ۹۱ کرسی را از آن خود کرده‌اند و بدین ترتیب نامزد‌های وابسته به عمران خان همچنان پیشتاز هستند.

عمران خان در حال حاضر در زندان به سر می‌برد و حزبش (تحریک انصاف) نیز از شرکت در انتخابات منع شده است، بنابراین هواداران او به عنوان نامزدان مستقل به رقابت پرداختند.

پارلمان پاکستان در مجموع ۳۴۲ کرسی وجود دارد. از این تعداد سرنوشت ۲۶۶ کرسی از طریق انتخابات مستقیم تعیین می‌شود. بر اساس قانون اساسی پاکستان ۱۰ کرسی برای اقلیت‌های مذهبی و ۶۰ کرسی برای زنان در نظر گرفته است که با نمایندگان نسبی در میان احزاب با بیش از ۵ درصد آرا پر خواهند شد.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.