صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تحول در کشور با اعتماد به جوانان

  • کد خبر: ۲۱۳۰۱۱
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
جوانان با بهره گیری از فرصت‌های ناب این دوره، می‌توانند با خودسازی، انگیزه و تلاش، خودشان را در مسیر تعالی اخلاقی، کسب معنویت و موفقیت‌های شغلی قرار دهند.

جوانی یکی از دوره‌های مهم و زیبا‌ی  زندگی است. این مقطع، در حیات شخصی افراد و آینده آن‌ها تأثیرگذاری زیادی دارد. جوانان با بهره گیری از فرصت‌های ناب این دوره، می‌توانند با خودسازی، انگیزه و تلاش، خودشان را در مسیر تعالی اخلاقی، کسب معنویت و موفقیت‌های شغلی قرار دهند. علاوه بر این ها، جوانان در جامعه سازی نیز بسیار مؤثر هستند و هر کدام می‌توانند به نحوی، نقششان را در پیشرفت کشور ایفا کنند. سالروز میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، فرصت مغتنمی است تا چند نکته را درباره جوانان مرور کنیم:

۱. رهبر معظم انقلاب در «بیانیه گام دوم انقلاب» تأکید فراوانی بر نسل جوان کشور داشتند. ایشان در این بیانیه با اشاره به حرکت افتخارآمیزی که با انقلاب اسلامی آغاز شده و در پی دستیابی به آرمان‌هایی بلند است، تصریح کرده اند: «دنباله این مسیر که به گمان زیاد، به دشواری گذشته‌ها نیست، باید با همت و هشیاری و سرعت عمل و ابتکار شما جوانان طی شود.

مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعالان جوان، در همه میدان‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بین المللی و نیز در عرصه‌های دین و اخلاق و معنویت و عدالت، باید شانه‌های خود را به زیر بار مسئولیت دهند، از تجربه‌ها و عبرت‌های گذشته بهره گیرند، نگاه انقلابی و روحیه انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند و ایران عزیز را الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی بسازند»؛ چنان که مشخص است، در این نگاه، جوانان از جایگاه رفیعی برخوردارند و محور تحقق «نظام پیشرفته اسلامی» محسوب می‌شوند؛

۲. جوانان، فعال و پرانرژی هستند، روحیه نقادی و مطالبه گری دارند، از خلاقیت و نوآوری بیشتری برخوردارند و به دلیل قدرت ریسک پذیری بالا، شجاعت و جسارت انجام کار‌های بزرگ را دارند. این ویژگی ها، می‌توانند نوعی موتور محرک در حل مسائل کشور باشند و با قرار گرفتن در کنار پختگی افراد باتجربه، تحول عظیمی را در نظام مدیریتی کشور ایجاد کنند؛ بنابراین مسئولان باید به قابلیت‌ها و توانایی‌های جوانان باور داشته باشند، از آنان حمایت و پشتیبانی کنند و زمینه به فعلیت رسیدن استعداد‌های آ ن‌ها را فراهم سازند؛

۳. جوانان ایرانی تحت بمباران انواع شبهات اعتقادی و سیاسی قرار دارند. در عصر گسترش رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی، دشمنان سعی می‌کنند در راستای جنگ نرم با نظام جمهوری اسلامی ایران، افکار مسموم مدنظرشان را به ذهن پویا و پرسشگر نوجوانان و جوانان ما تزریق کنند و با عملیات روانی، مدیریت طرز فکر نسل نوجوان و جوان را به دست بگیرند و از این طریق، بر رفتار آن‌ها تأثیر بگذارند. در مقابل این هجمه‌ها و توطئه ها، سلاح ما، جهاد تبیین است. باید به سراغ نوجوانان و جوانان برویم و با منطق قوی، صداقت و سعه صدر به سؤالات و شبهاتشان پاسخ دهیم؛

۴. باوجود همه دسیسه‌ها و شبهه افکنی‌های انجام شده، همچنان گرایش به معنویت و آرمان‌های انقلاب اسلامی در میان جوانان کشور به وضوح دیده می‌شود. عزاداری‌های محرم، مناجات‌های شب‌های قدر، پیاده روی اربعین، جشن‌های غدیر و نیمه شعبان، مراسم اعتکاف و راهپیمایی‌های روز‌های قدس و ۲۲ بهمن، نمونه‌هایی از مراسم‌های دینی و ملی هستند که سال به سال پرشورتر برگزار می‌شوند و حضور نسل جوان در آن‌ها پررنگ است.

استقبال شایان توجه جوانان از مناسک و آیین‌های مذکور، پیوند آن‌ها را با دین و نظام اسلامی نشان می‌دهد. اتفاقا همین جوانانِ تربیت شده در عصر انقلاب اسلامی، کابوس دشمنان ایران هستند. اعتماد به آن‌ها زمینه ساز ایجاد تحول در کشور است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.